Yıldırım'dan Kadınlar Günü Mesajı

KANTİN İŞ SEN Kadın Kolları Başkanı ve Elazığ İl Temsilcisi Leyla Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yıldırım'dan Kadınlar Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Leyla Yıldırım Mesajında: "Kadınlar...kadınlarımız.. hayatımızın en özel varlıkları.. Kimi annemiz kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız kimi ise gözbebeği kızımız... Kadınlara ithaf edilen bu kadar özel günün arasında en önemli gündür belki de Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Haklarından vazgeçmeyen inancını ve kendine güveni asla kaybetmeyen güçlü kadınlardan alınan İlhamla dünyanın daha güzel bir yer haline geldiğini asla unutmayın. Siz güçlü kadınlar isterseniz en derin denizde yüzebilir, en yüksek zirveye tek başınıza tırmanabilirsiniz.. güçlü, güzel, şefkatli, azimli, merhametli kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasısınız..

“Bir toplum, bir millet erkek ve kadın denilen iki cins insandan meydana gelir. Mümkün  müdür ki bir toplumun yarısı topraklara zincire bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselebilsin” Kemal Atatürk..

Üreten üretken olan kadınlarımız hak ettiği çalışma hayatındaki yerinin, ekonomik, sosyal hukuksal anlamda bütün haklarının korunduğu, kadın cinayetlerinin, cinsel istismarların, cinsiyet eşitsizliğinin ve tanımlanamayan kadının adının var olduğu bir dünya hayaliyle 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.