Yıkım ve Yapım Süreci̇ İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanında yer alan ve depremden hasar gören binaların yıkım ve yapım süreciyle ilgili olarak Belde ve Mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Yıkım ve Yapım Süreci̇ İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, TOKİ yetkilileri ile belde, mahalle muhtarları katıldı. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, toplantıda yaptığı konuşmada depremin izlerini silmek için hasarlı binaların yıkılmasının önemli olduğunu belirterek, “Her zaman olduğu gibi bu süreci muhtarlarımızla birlikte koordinasyon içerisinde yürütüyoruz. Bugün yaptığımız bu toplantı da bu düşüncemizin bir örneğidir. Muhtarlarımızı süreç hakkında bilgilendiriyoruz. Hasarlı binaların yıkımlarının daha düzenli bir şekilde yapılması, sürecin sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerlemesi için gayret ediyoruz” dedi.

AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ise toplantıda devam etmekte olan yıkım işleri ve hak sahiplikleri ile ilgili muhtarları bilgilendirerek, “Yaşadığımız depremin ardından aralıksız bir şekilde çalışmaktayız. Bu süreçte toplumun her kesimini bilgilendiriyoruz. Muhtarlarımızı yıkım işleri ve hak sahiplikleri konusunda bilgilendirmemiz açısında bu toplantı oldukça önemlidir” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarlarının soruları cevaplanarak toplantı tamamlandı.