YER TESLİMİ YAPILDI

Elazığ AKSA Doğal Gaz Bölge Müdürü Resul KORKMAZ yaptığı açıklamada:'Kalekent ve Esentepe mahallelerine 2017 Kasım ayı ortalarına doğru doğal gaz verilmesinin planladığını,2018 yılında ise Palu ilçesi

YER TESLİMİ YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ AKSA Doğal Gaz Bölge Müdürü Resul KORKMAZ yaptığı açıklamada:”Kalekent ve Esentepe mahdigerelerine 2017 Kasım ayı ortalarına doğru doğal gaz verilmesinin planladığını,2018 yılında ise Palu ilçesinin diğer mahdigerelerine doğal gaz verileceğini belirtti”

 

Palu Belediye Başkanı M.Sait DAĞOĞLU ise yaptığı açıklamada: “Doğalgaz için girişimlerimiz netice verdi. Bundan da tabi çok mutluyuz. Doğalgaz kullanımıyla bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ekonomik anlamda desteklenmesi hem de çevresel anlamda hava kirliliğinin azaltılması açısından önemliydi. Maalesef burada doğalgaz olmayışından dolayı vatandaşlarımız hava kirliliğinden olumsuz etkileniyordu. Kalekent ve Esentepe mahdigerelerinde ikamet eden vatandaşlarımız sonbahardan itibaren doğalgaz kullanılmaya başlayacak. İnşdigerah önümüzdeki kışa Palu’nun tamamının doğalgaz kullanacağını düşünüyorum. Hem mutfakta, hem banyoda hem de ısınmada kullanılmasıyla gider maliyeti, büyük ölçüde düşecektir. İlçe belediye başkanı olarak bu güzelliğe vesile olduğumuz için mutluyum. Ben tekrar ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum”dedi.