Yeniden Refah Partisinden Hakimiyet'e Ziyaret

Erkan BAY/Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş ve parti yönetimi Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisinden Hakimiyet'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Başkan Karakuş yaptığı açıklamada,“Bizim 17 Kasımda Ankara Arena Spor Salonun da 1.Olağan büyük kongremiz olacak. Kongremizi Ankara’nın en büyük spor salonunda gerçekleştireceğiz. Elazığ olarak teşkilattaki tek gündemimiz büyük kongremize katılım sağlamaktır. Tabi bizim hedefimiz Elazığ’dan 10 otobüsü Ankara’ya götürebilmekti. Biz komitelerimizi kurup ilçe müfettişlerimiz ile sahaya inip çalışmaya başladığımızda ayın 4’ü itibari ile elimizde gelen liste 634 kişi yani 14 otobüs oldu.”dedi.

Başkan Karakuş,“Bu konu bize şunu gösterdi biz il kongremizde genel başkanımız Diyarbakır kongresini yapıp Elazığ’a geldi.Biz havaalanı ışıklarında karşıladık, bizim konvoyumuz polis kontrol noktasını da geçti.Biz katılımın iki katını gördük.”dedi.

Elazığ’da da göreve geldikten sonra çalışmalara başladıklarını ve bu kapsam da yerel medyayı ziyaret ettiklerini ifade eden Karakuş,“Elazığ’da bulunan gazete ve televizyonlarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizin iki sebebi var. Birincisi büyük kongremiz, ikinci ise şahsım olarak il başkanlığı görevime getirilmemdir.Bu nedenle medyamız ile tanışmak için ziyaretlerde bulunuyoruz.”diye ifade etti.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada,“ Yeniden Refah Partisi yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.