Erol KARA

SAĞLIKÇIYA ALKIŞ POLİS'E TÜKÜRÜK OLMAZ

Erol KARA

İnsanlık gözüyle görmediği bir şeyle imtihan ediliyor.   Dünya küçük bir eve dönüşürken Korona bize sabrı, hasreti, özlemi, bilime kulak vermenin önemini öğretti.  

 

Bu virüsle birlikte şehir hastanelerinin önemi, sağlıkçıların önemi, Polislerin ve diyanet mensuplarının önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Lakin, Sağlıkçıya alkış Polis’e tükürük de olmadı.

 

Bir zamanlar dedikodusu sık sık yapılan Fetih Sekin Şehir hastanesi hem deprem de, hem de Korona Virüsünde büyük bir sınav verdi.

 

Şehir Hastanesinin şehre kazanımında en çok emeği geçen Milli Savunma Bakanı Şuay Alpay’a minnet duygularımızı bir kez daha iletiyoruz.

 

Çünkü şehir hastanesi depremde 1500 kişiye aynı anda hizmet verirken, Korona Virüsünde ise inanılmaz katkı sundu.

 

Evet çok zor günler geçiriyoruz.

 

Ülkemizde ve şehrimizde virüsten dolayı ölenlerin sayısı giderek artarken, Kuran-ı kerim bütün dinlerin önüne geçti. Ezana izin vermeyen İngiltere ve İspanya da ezan sesleri inlerken, sıkışınca  İslam’ın ipine sarılmaya çalışan zındıklar ölü sayısı artıkça islam dinini yeniden mercek altına almaya başladı.

 

Bakınız ; Bir zındıka komitesinin Dünya’yı ele geçirmek için geliştirdiği Virüs Laboratuvar dan kaçarak insanlığı yok etmeye devam ediyor.

 

Çin, İran, İtalya, İspanya en çok ölümlerin yaşandığı ülke olarak bilinirken katil ABD de de ölen sayısı 10 bini geçti. Lakin, PKK’ya verdiği desteği halen azaltmadı.

 

Trump korkaklığını gizlerken, istihbarat servisleri zengin ve fakirin çaresiz kaldığı Korona karşısında maske çalmaya başladı.

 

İnsanlık Korona’ya karşı tek vücut halinde mücadele ederken, bu kez maske savaşları başladı dersem kimse bana sakın gülmesin. Fransa’nın İsrail’e gidecek olan maskeleri havaalanında çalması gibi.

 

Elazığ valiliğinin Korona’ya karşı aldığı tedbirler Türkiye gündemine oturup, içişleri bakanı tarafından örnek olarak gösterilirken, komşu iller Vali Çetin Oktay Kaldırım‘ın çalışmalarını kopyalayıp üç gün sonra hayata geçiriyor.

 

Elazığ valisi Çetin Oktay Kaldırım, gece gündüz demeden önlemler konusunda çeşitli fikirler geliştirip hayata geçirerek, vakaların önüne geçmeye çalışırken, STK Başkanlarının (ETSO hariç) bu konuda il valisine desteği görülmedi.

 

Çünkü bazı STK Başkanlarının bu konuda yaşları tutuyor ama kafaları çalışmıyor. Virüsün yayıldığı ilk günden beri Vali Çetin Oktay Kaldırım ile  beraber hareket eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ETSO Başkanını kimse inkar edemez.

Sağ olsunlar… Var olsunlar.

 

Ezcümle: Makam, statü ve paranın önüne geçen Korona, Dünya üzerindeki tahakkümünü daha ne kadar sürdürecek bilinmez. Ama, Kraliçe; ”2. Dünya savaşındaki gibi hareket edeceğiz,” katil Trump ise, “Pearl Harbor de olduğu gibi hareket edeceğiz” mesajları vermeye devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Evde kal Türkiye, Evde Hayat var” mesajları vererek birlikteliği sağlamaya çalışıyor.

 

Bizlerde sayın Cumhurbaşkanının sözlerine kulak vererek evde kalıp yarınlarımızın daha iyi olmasını sağlayacağız.

 

Alllah cc. Ülkemizi milletimizi islam alemini korusun.

 

Selam ve Dua ile.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları