Cengiz GÜLAÇ

ENSEST İLİŞKİ MAĞDURU TÜM DEDİKODUCULARA SELAM OLSUN!

Cengiz GÜLAÇ

Kişiler üzerinden konuşmaya alıştığımızdan beri vicdanlı bir duruş sergileyemiyoruz. Kişiler, kimlikler evrensel insani değerlerin önüne geçti…

            Bu kısa ama kıymet açısından uzun tespitten hareketle zaman zaman köşemde esiri olduğumuz dedikodu ve iftira kültürünü eleştirdiğimi biliyorsunuz. Hiçbir zaman kişilerin köşemin öznesi olmadığını iddia etmiyorum. Lakin o şunu demiş, bu bunu demiş türünden gereksiz dedikodulardan köşemi uzak tutmaya özen gösterdim. Umarım başarılı olmuşumdur…

            Evet, haddinden fazla dedikodularla ömrümüzü ziyan ediyoruz. Sosyal medyanın ensest ilişki artığı feyk hesaplarının organize pislikleri ayrı dert!

            Yoksa birileri sürekli olarak dedikodu ve iftiralarla şehri dizayn etmeye mi çalışıyor(!)?

            Doğrusu bilmiyorum…

            İki basit soruyla gerçekliğini test edeceğiniz onlarca lakırdı tüm şehri aylarca meşgul edebiliyor. İtibar suikastlığı almış başını gidiyor.

            Ama bizler de hatamızı kabul edelim. Duyduğumuz yalanları test etmek yerine tedavüle sokulmasına aracı olmayı tercih ediyoruz. Zekânın bu seviyedeki vasatı artık çekilir gibi değil.

            Çin’de maymun beyni yiyen bir adam bu bizim ensest ilişki mağduru sahte soytarıların lakırdılarına inanların beynini yemeye kalksa aç kalır! Vallahi bakın, sırf mizah olsun diye yazmıyorum. Yalan ve iftira aslında yüksek seviyede zekâ gerektirir. Hiç olmazsa bizim dedikodular az biraz zeka koksa!

            Bunları neden mi yazıyorum?

            Hadi değerler üzerinden konuşacak donanıma sahip değiliz. Kişileri konuşmak daha lezzetli geliyor. Bari iftira ve yalandan uzak duralım.   

            Aynı şeyleri dinlemekten, aynı konuları konuşmaktan yoruldum. Ama İfk hadisesini hatırlayınca, sahabenin Peygamberimizin hanımına iftira attığını görünce… Galiba insan hiçbir zaman değişmeyecek diyerek kendimi teselli ediyorum.

            En az bir on gün yokum. Yorulduğum doğrudur ama yokluğum mecburiyetten kaynaklanıyor.

            Bugünkü yazımız da kısa olsun. Bir daha buluşuncaya kadar, köşemi takip etme nezaketi gösterip yazılarım için bana her zaman moral veren bütün dostlara selam eder, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden, ensest ilişki artığı feyk klavye kahramanlarıyla azmettiricilerinin ilgili yerlerinden öperim!…

            Hoşça kalın efendim…

Yazarın Diğer Yazıları