Batuhan Kemal AYDIN

Ahlaksızlar, Ahlak Dersi Veriyor

Batuhan Kemal AYDIN

İki gündür hayretle seyrediyorum olanı biteni.

Tam olarak olan şu;

            Ne İdüğü belirsiz bir adam bir Tweet atıyor. Birçok terör olayına provakasyon yapmış çeşitli terör suçlarından yargılanarak suçlu bulunmuş bir teröristin karısına ithafen bir tweet atıyor. 

(Hepinizden Özür Dileyerek olayı anlamanız için yazıyorum) Yapılan paylaşım tam olarak şu şekilde; ‘’ Selo içerde karısı dışarıda yanıyordur şimdi ateşini söndürmek lazım #selahattindemirtaş ‘’ bu paylaşımı milyonlarca kullanıcısı bir o kadarda sahte hesap kullanıcısı olan bir sosyal medya paylaşım sitesinden #VedatMuti isimli şahıs paylaşıyor. Vay efendim başak hanıma yapılan ithamları kınıyoruz da falan da filan da…

E hdp’si, chp’si, hangi akla hizmet ettiği belli olmayan guruplar boş durur mu? Durmadılar dolayısıyla kendi kurguladıkları senaryo daha fazla sahiplendiler. Sosyal medyadan gündem oluşturdular, o teröristin eşine destek için. Her zamanki işleri zaten yaygaradan başka becerebildikleri bir şey yok!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Hakaret, aşşağılama, küfür vs. ifadelere mi maruz kaldın görevini layıkıyla yapan savcıların kapısı milletine her zaman açık git suç duyurusunda bulun!  Ama gitmezler mesele ne hakaret ne de ceza kardeşim.

Mesele hakaret eden hesabın kapak fotoğrafının Erdoğan olması. Akrabalarında AK Partide görev yapan birileri olması. Yine aynı tezgahlar, fetö’cü abileri senaryoyu yazıyor, hazırda bekleyen hdp’liler oynuyor, dhkp-c ve onun gibi guruplar da yayıyor alıştık bu muhabbetlere.

İşin ilginç yanı Terörist Demirtaş’ın karısına o paylaşımı yapan adamın o paylaşımdan saatler önce #selahattindemirtaşaözgürlük diye bi paylaşımı var. Senaryo aynı yani. Mesele Küfür değil.

Eğer mesele bir kadının izzeti namusu olsaydı, sizin gibiler için gerçekten bu önemli bir kaide olsa idi… Şerefsizce tuzak kurup öldürülen nice vatan evladı kadınlar ve onların aileleri vardı o savundukları kalleş pkk onları şehit ettiğinde sessiz kalmazlardı.

Mesele onur şeref ve haysiyet olsa idi, dağda teslim olan kızların nasıl dağa kaçırıldığını, nasıl tecavüze uğradığını anlattığında kalleş pkk ve onun savunucularına ses çıkarırlardı.

 

Örnekleri çoğaltmak kolay bu ülkenin tarihinde bu insanların desteklediği kalleşlerin çook namussuzluğu var onları uzatıp sizi sıkmak istemem. Kısacası mesele birinin başka birisinin karısına küfretmesi değil. Onun AK Parti yanlısı gibi bir profili olması.

Benim anlamadığım bazı siyasilere ne oluyor. Kardeşim kimseye güzel görünmenize gerek yok bu vatanın evladı olan herkes bilir ki burası bir hukuk devletidir. Gitsin kardeşim savcılığa suç duyurusunda bulunsun. Bir Teröristin eşi için ne diye kınama mesajları yayınlıyorsunuz!

Gerek yok buna..

Bunların desteklediği örgütler, Gezi olaylarını, Yasin Börü’yü, Aytaç Baran’ı, Fırat Simpil’i, Muhammed Bebeği ve daha nicelerini alçakça şehit etti.  Biz bunları unutmadık!

Bunlar olurken o terörist de eşi de bunu yapanları ve destekleyenleri kınıyoruz dedi mi ?

 

Yazarın Diğer Yazıları