Yalan tekziplerle bu işler olmuyor!

Hakimiyet Gazetesi'nin 'Bir kurum takımına YAKIŞMAYACAK iddialar' haberi sonrası Birevim Elazığ İl Özel İdare kulübünden 'TEKZİP'in ne anlama geldiğini bilmeyen bir açıklama yapıldı

Yalan tekziplerle bu işler olmuyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
10 Mayıs Pazartesi günü okuyucularımıza duyurduğumuz “Bir kurum takımına YAKIŞMAYACAK iddialar” haberimizin ardından Mustafa Alpay başkanlığındaki yönetim kurulundan bir açıklama yapıldı. Türk Dil Kurumu’na göre “Yalanlamak” anlamına gelen TEKZİP ifadesinin kullanıldığı açıklamada hayal ürünü cümleler vardı.

BASINA AYRI, SOSYAL MEDYAYA FARKLI AÇIKLAMA
Gazetemizin haberi sonrası Birevim Elazığ İl Özel İdare camiasında büyük şok yaşanırken, “Bu işten nasıl kurtuluruz?” arayışlarına gidildi. Şehirdeki basın mensuplarına haberimizi doğrular nitelikte ifadelerle bir basın açıklaması gönderen Alpay yönetimi, sosyal medyadan ise sanki haberimiz yalanmış gibi ifadeler kullandı.

BASINA BU METİN:
“Aday olup olmayacağım yapacağım istişarelerin ardından netlik kazanacak. Biz bu yıl Elazığ’ı ilk kez Avrupa Kupalarında temsil ettik. Yarı finale kadar yükseldik. Bazı oyuncularımızın sakatlığı bizi finalden etti. Ligde de sıkıntılar yaşasak ta neticede 11. Sırada ligi tamamladık. Burada şunun da unutulmamasını istiyorum. Tüm dünyanın yaşadığı ülkemizde de etkili olan Pandemi süreci bazı çalışmalarımızın kısıtlı olmasına neden oldu. Buna rağmen başarılı bir sezonu geride bıraktık. Kulüp olarak ödevlerimizi yerine getirmenin çabasında olduk. Sezon sonu itibarı ile bazı oyuncularımıza ödememiz gereken maaşları duruyor. Bunu da bu süreç içinde yapmayı planladığımız ancak gerçekleştiremediğimiz bazı çalışmaları yapamadığımız için oldu. Kongreye kadar bu ödemeleri de yapmanın çabasında olacağız. Yıl içinde kulübümün yaptığı ekonomik gelir ve giderlerin tümü kayıt altındadır. Her kuruşun hesabı tutulmuştur. Adaylığım konusunu da kongre öncesinde netleştirmiş olacağım.”

SOSYAL MEDYADAN BU METİN:
“Kulübümüzü hedef alan ve gerçeği yansıtmayan iddialar üzerine kamuoyunu bilgilendirmek adına bir tekzip yayınlanması zaruret halini almıştır.
Kulübümüz, tüm Dünya'yı etkileyen Covid-19 pandemi koşullarında olağanüstü gayret göstererek ve  emek sarf ederek Elazığ'ımızı başarılı bir şekilde temsil etmiş, Elazığ'ımızın sesini yurt içinde ve yurt dışında bir çok platformda çok güçlü bir şekilde duyurmuştur. 
Hangi amaçlara ve kimlere hizmet etmek istediğini anlayamadığımız bazı basın - yayınlarının ortaya konan emeği,  gösterilen çabayı ve büyük mücadeleyi görmezden gelerek haksız ithamlarda bulunarak bu davranışları ile Aziz şehrimize ve kulübümüze açıkça zarar vermektedirler. 
Elazığ'ın Süper Lig'de ve Avrupa Kupalarında mücadele eden temsilcisi olan güzide kulübümüze zarar vermeye ve yıpratmaya yönelik olan bu girişimlere fırsat vermeyerek, Elazığ'a hizmet etmeye devam edeceğimizden hiç bir hemşehrimizin şüphesi olmasın.
Tüm olumsuz koşullara, yaşanan aksiliklere ve sakatlıklara rağmen, kulübümüz, ligdeki mücadelesini son ana kadar sürdürmüş ve Avrupa kupalarında çeyrek final oynayarak ülkemizi ve Elazığ'ımızı en iyi şekilde temsil etmiştir.
Covid-19 pandemi sureciyle gündemimizde yer alan ekonomik konulara yönelik planlamalar öngörüldüğü şekilde devam etmektedir.  Elazığ'ımızın köklü ve saygın kurumunu ve kulübümüzü yıpratmaya yönelik, zamanlaması manidar olan bu tarz haberler, Başta Başkanımız olmak üzere, kulübümüzün yakaladığı başarılarda büyük emekleri bulunan oyuncularımızı, yönetim kurulumuzu, taraftarlarımızı ve tüm Elazığʻlıları üzmekte ve yıpratmaktadır. 
Kulübümüzü her koşulda desteklemek, üstun başarı potansiyelini ortaya çıkartmak, bizlerin olduğu kadar Elazığ'a ve kulübümüze gönül vermiş herkesin görevidir. 
Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

TAKDİR KAMUOYUNUN
Elemanlarının maaşını 3 aydır ödemeyen (ya da ödeyemeyen), en iyi yaptığı iş forma dağıtmak olan ve başarısızlığını başarıymış gibi kamuoyuna duyuran Birevim Elazığ İl Özel İdare kulübü hakkında yaptığımız haber %100 gerçek bilgilerle işlendi. Her taraftan farklı açıklamalar yayımlayarak algı oluşturmaya çalışan ve mağduru oynayan Alpay yönetimini yapmaya çalıştığı Ali Cengiz oyunundan dolayı kınıyoruz.
Takdir Elazığ kamuoyunun…

“Bir kurum takımına YAKIŞMAYACAK iddialar” haberimize şu linkten ulaşabilirsiniz;
https://elazighakimiyethaber.com/bir-kurum-takimina-yakismayacak-iddialar/53728/