Vekillerin Belediyecilik Polemiği

ALTYAPI YETERSİZLİĞİ SEBEBİYLE ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞAN YAĞIŞIN ŞEHİRDE OLUMSUZLUKLARA SEBEP OLMASI, MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA DA POLEMİK KONUSU OLDU. CHP MİLLETVEKİLİ EROL, GEÇMİŞ AK PARTİLİ BELEDİYELERİ SUÇLARKEN, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BULUT, AK PARTİ BELEDİYELERİNİN HER DÖNEM VE YAŞAMIN HER ALANINDA HİZMETLER ORTAYA KOYDUKLARINI, BU GERÇEĞE RAĞMEN EROL'UN CHP BELEDİYECİLİĞİNİ UMUT OLARAK GÖSTERMESİNİ KOMEDİ OLARAK NİTELENDİRDİ.

Vekillerin Belediyecilik Polemiği

İlimizde Çarşamba günü etkili olan sağanak yağış, birçok noktada olumsuzlukların yaşanmasına sebep olmuştu. Aniden bastıran ve mevsim normallerinin çok üzerinde yağan yağmur ve dolu, hayatı olumsuz etkilemiş, başta alt geçitler olmak üzere  birçok ev ve işyerini su basmıştı.

Vekillerin Belediyecilik Polemiği

Yaşanan sel baskınları ve vatandaşların yaşadıkları mağduriyetler, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un de gündemindeydi.

Yaşanan sel felaketi sonrasında Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol, konuyla ilgili açıklama yaptı. Cumhuriyet Mahallesi’nde Beyaz Evler mevkiinde bulunan 7 binanın hasar aldığını ve iki binanın tahliye edildiğini ifade eden CHP milletvekili Gürsel Erol, bu evlerde yaşanan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için sürecin takipçisi olacaklarını açıkladı.

Vekillerin Belediyecilik Polemiği

EROL: “20 YILLIK AK PARTİ İKTİDARLARI VE BELEDİYELERİ ÇÖZEMEDİ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın açıkladığı altyapı sorununun  çözümüyle ilgili 20 Mayıs’ta ihale yapılacağının bilgilendirmesinin sevindirici olmakla birlikte Elazığ’ın alt yapı sorunlarının 20 yıllık Ak Parti iktidarları ve yerel yönetimleri döneminde çözülmemiş olması Elazığ’ın sahipsizliğinin örneklerinden biri olduğunu ifade eden Erol, “Bugün yaşanan sel baskınında mağdur olan tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunar, bizim iktidarımızda Elazığ’ımızda yapacağımız hizmet farklılığını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Vekillerin Belediyecilik Polemiği

BULUT’TAN SERT TEPKİ

CHP Milletvekili Gürsel Erol’un altyapı yetersizliğinden hareketle Ak Partili belediyeleri hedef alıp CHP’li belediyeleri örnek olarak göstermesine tepki gösteren Ak Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili  Metin Bulut, Ak Partili belediyelerin her alanda hayata geçirdiği hizmetlerin CHP’li belediyelerle mukayese edilemeyecek kadar çok olduğunu, CHP’li belediyelerin umut olarak gösterilmesinin komedi olduğunu ifade etti.

BULUT: “TÜRKİYE, HİZMETLE AK PARTİLİ BELEDİYELERLE TANIŞTI”

Sosyal medya hesabından “Değerli hemşerilerimin Dikkatine” başlığıyla yayınladığı açıklamada Türkiye’nin hizmet siyaseti ve hizmet belediyeciliğiyle AK Parti öncülüğünde tanıştığını dile getiren Bulut, şunları ifade etti: “AK Parti belediyeciliği dünden bugüne Elazığ'da hayatın her alanında vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için sayısız hizmete imza attı. AK kadrolar bugün ayni duyarlılıkla şehrimize yeni eserler, yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği bu çalışmalar şüphesiz şehrimizin geleceği içindir. Özellikle Belediyemizin hizmetlerini defaten öven, başarılarını takdir eden CHP Milletvekili Sayın Gürsel Erol'un yağan yağış sonrasında AK Parti'yle kadrolarımızı hedef alan basın açıklaması gerçeklerden çok uzaktır. CHP'li Milletvekili AK Parti belediyeciliğini hedef aldığı basın açıklamasında geçmişten bugüne hizmet üretmiş tüm kadrolarımızı yetersizlikle suçluyor. AK Parti belediyeciliği dönemlerinde şehrimizde altyapıdan üstyapıya her alanda birçok hizmet üretildi”

Vekillerin Belediyecilik Polemiği

BULUT: “SAHİPSİZLİK” SÖYLEMİ ACİZLİKTİR

Her fırsatta sahipsizlik kelimesinden medet uman siyasi söylemlere de tepki gösteren Milletvekili Bulut, “Acizlik ifade eden "sahipsizlik" söylemine yeniden sarılan CHP'li Milletvekilinin şunu unutmamasını istiyorum; "Elazığ’ın sahibi Elazığlılardır. Yani bizleriz!" dedi.

“CHP’Lİ BELEDİYELERİN UMUT OLARAK GÖSTERİLMESİ KOMEDİDİR”

CHP'li Gürsel Erol’un CHP Belediyelerini başarılı gösterme gayretine de değinen Bulut; “ Milletvekilinin aynı açıklamasında, İzmir ve Eskişehir'in yağışlarından sonra ne hale geldiğini görmeyip, CHP belediyeciliğini umut olarak göstermesi komedidir. En ufak kar yağışında bile İstanbul’da aciz kalan CHP belediyeciliğini umut olarak göstermesi komediden öte bir şeydir.” dedi.

Vekillerin Belediyecilik Polemiği

“AFET ÜZERİNDEN SİYASET YAPILIYOR”

Şehrimizin sevincine ortak olmayan, bayramında olmayan; Elazığ’ımıza kazandırılan hiçbir hizmette katkısı olmayan CHP'li Milletvekilinin selden, her türlü afetten ve her türlü krizden siyasi rant devşirme çabasının  beyhude bir çaba olduğunu dile getiren Ak Parti Milletvekili Bulut, “Yağan yağış sonrası ilgili kurumların tüm ekipleri ilk andan itibaren sahadadır ve gerekli tespitleri yapmaktadır. Süreci yakından takip ediyoruz. Bizler her durumda vatandaşımızın yanındayız” diyerek her türlü önlemin alındığı ve zarar gören vatandaşlarımızın  zararlarının giderileceğini ifade etti.