Vali Zorluoğlu MÜSİAD üyeleriyle buluştu

Son Valiler Kararnamesi ile Van'a atanan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu veda ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Elazığ Şubesi üyeleri ile bir araya geldi

Vali Zorluoğlu MÜSİAD üyeleriyle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son Valiler Kararnamesi ile Van’a atanan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu veda ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Elazığ Şubesi üyeleri ile bir araya geldi.
 

İSAŞ Gıda’nın ev sahipliği yaptığı programa MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ile Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
 

Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Vali Zorluoğlu’na davetlerine katıldıkları için teşekkür ederek, “İnsanlar bulundukları yerlere değer katarlar. Sayın Valimiz de ilimize önemli değerler katmıştır. Birlik beraberliğiyle, mütevazılığı ile herkesi kucaklamasıyla bizlere ve Elazığ’a çok şey katmıştır. Kendilerine teşekkür ediyor yolu ve bahtı açık olsun diyoruz” dedi.
 

Davet için MÜSİAD heyetine teşekkür eden Vali Zorluoğlu ise “MÜSİAD Elazığ Şubesiyle diğer sivil toplum örgütleriyle olduğu gibi yakın çalışma ortamı içerisinde bulunmaktaydık. MÜSİAD’ın ülke genelinde olduğu gibi MÜSİAD Elazığ Şubesi de güzel hizmetler yaptı. MÜSİAD üyeleri bu ilin gelişmesine ve kalkınmasına olumlu katkılar yapmaya devam edecekler. Görev süremiz içerisinde kendilerinin değerli fikirlerini alamaya ve değerlendirmeye gayret ettik. Mevla’m MÜSİAD Elazığ Şubesine bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar nasip etsin. İrtibatımız Van’da devam edecek, kapımız bütün Elazığlılar gibi onlara da açık olacaktır” dedi.