VALİ ZORLUOĞLU İLÇE VE BELDELERDE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Murat Zorluoğlu, Arıcak, Alacakaya ilçeleri ile Bükardi ve Üçocak Beldelerini ziyaret etti

VALİ ZORLUOĞLU İLÇE VE BELDELERDE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Murat Zorluoğlu, Arıcak, Alacakaya ilçeleri ile Bükardi ve Üçocak Beldelerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği yerlerde ilçe ve belde protokolünden bilgiler alan ve muhtarları tek tek dinleyen Vali Zorluoğlu, gelen taleplerle ilgili çalışma yapılması talimatını verdi.
 

Değerlendirmede bulunan Vali Murat Zorluoğlu,”İlçe ve beldelerimizi ziyaret ettik ve orada vatandaşlarımızla birlikte bir araya geldik. Oralarla ilgili birtakım konuları, sorunları değerlendirdik. Memnuniyetle gördük ki bu bölgeye birçok kamu hizmeti götürülmüş. Gerek Bukardi gerekse Üçocak beldelerinde eğitim ve sağlık hizmeti başta olmak üzere devletimiz çok iyi bir şekilde ulaşmış. Hizmette sınır yok. Yapılanlar kadar yapılması gerekenleri de tespit ediyoruz ve önümüzdeki süreçte gerek bakanlıkların bizlere sağladığı imkanlarda gerekse il özel idaremiz ve yerel kaynaklardan eksik kalan hizmetleri de tamamlayacağız” dedi.
 

2015 yılından itibaren 2 tane genel seçim yaşandığını aktaran Vali Zorluoğlu, “2016 yılında hepimizin yürekten lanetlediği darbe girişimine Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletimiz karşı karşıya kaldı. 2017 yılının başında da ülkemizin geleceği ile alakalı önemli bir referandumu gerçekleştirdik. Ülkemiz yapılan bu referandumla bir sistem değişikliğine gitmeyi oyladı ve kabul etti. İnşdigerah 2019 yılında yapılacak genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ülkemiz yeni sistemine geçmiş olacak” diye kaydetti.
 

Ziyaretlerde Vali Murat Zorluoğlu'na, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Eray Özyürek ile birlikte bir çok kurum müdürü eşlik etti.