VALİ ZORLUOĞLU İFTARDA MUHTARLARI AĞIRLADI

Elazığ Valiliği tarafından Ramada Otelde gerçekleşen iftar yemeğine Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Janda

VALİ ZORLUOĞLU İFTARDA MUHTARLARI AĞIRLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliği tarafından Ramada Otelde gerçekleşen iftar yemeğine Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Özay Eryürek, İl Genel Meclis Başkanı Metin Baki Ölçücü ve meclis üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Oda ve Borsa Başkanları, Elazığ merkez mahdigere ve köy muhtarları katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Ezan-ı Muhammed’iyenin okunması ile birlikte Vali Zorluoğlu ve davetliler iftarlarını açtı.

 

Elazığ Müftü Yardımcısı Muhammed Zahid Belek tarafından okunan duanın ardından bir konuşma yapan Vali Murat Zorluoğlu “ Mevla’m orucumuzu, iftarımızı izzeti dergâhında en iyi ve en üstün şekilde makbul eylesin.

 

Bildiğimiz üzere önümüz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı. Şimdiden hem Kadir Gecenizi hem de Ramazan Bayramınızı yürekten ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sağlık ve sıhhat içerisinde nice Kadir Geceleri ve Ramazan Bayramları, Mevla’mın bize nasip etmesini niyaz ediyorum.

 

Hepimiz çocukluğumuzda ki ramazanları özleriz. Nerede o eski ramazanlar tabirini çok duyarız. Gelin bu sene bayramı tatil gibi değil, bayram gibi kutlayalım. Ramazan ve Kurban bayramları, birlik ve beraberlik günleridir. Yardımlaşma ve dayanışma, yetimlerin sevindirildiği, fakir ve fukaranın gözetildiği günlerdir.

 

Bilhassa ramazan bayramı eğer çocukluğumuzun bayramı gibi kutlanacak ise bu az önce saydığım davranışların mutlaka ramazan bayramı boyunca da hepimiz tarafından sergilenmesindedir. Ramazan bayramını bir tatil, deniz ve güneş şeklinde görmek bu kültüre ve din anlayışımıza da çok uygun düşmemektedir.” dedi.