VALİ ZORLUOĞLU, ENGELLİ VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

Sultan Sarayı'nda gerçekleşen programa Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Aile v

VALİ ZORLUOĞLU, ENGELLİ VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sultan Sarayı'nda gerçekleşen programa Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, STK temsilcileri ile çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

 

Programda kısa bir değerlendirmede bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, engelli vatandaşların toplumla kaynaşması ve onların da bir etkinlik içinde bulunması için böyle bir program tertip ettiklerini dile getirerek bu duyarlılık ile programa iştirak eden tüm misafirlere teşekkür etti.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte konuşan Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ'da Engelliler Haftası etkinliklerinin geçmişe göre farklı yaşandığını belirterek, "İlimizde gerçekten bir hafta boyunca dolu dolu etkinlikler yapıldı. Buna hem sivil toplum kuruluşları, hem ilimizin ilgili kurumlan destek verdi. Bunun sonucunda bir hafta boyunca tadına doyulmaz etkinlikler oldu" dedi.

 

Daha sonra engelli vatandaşlar canlı müzik ile beraber halay çekerken Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu da onlara eşlik etti.

 

Engelli vatandaşlar unutulmaz güzellikte bir akşam geçirdi.