Üçüncü İttifak Yolda

Duyurduğu kulis bilgileriyle ön plana çıkan ve genelde yazdığı iddiaların büyük bir çoğunluğu doğru çıkan Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinden üçüncü bir ittifakın kurulacağını iddia etti.

Üçüncü İttifak Yolda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023'te yapılacak olan seçimlere yönelik çalışmalar ve tartışmalar devam ederken, kulislere düşen bir iddia bomba etkisi yarattı. Millet İttifakı'na desteğini gizlemeyen HDP'nin varlığından rahatsız olan İYİ Parti'nin üçüncü bir ittifakta başı çekeceği, yeni ittifakta Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile beraber hareket edeceği öne sürüldü.

İYİP, HDP'DEN RAHATSIZ

Geçtiğimiz günlerden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun twitter üzerinden Pervin Buldan ve Meral Akşener'i birlikte anarak yaptığı kadınlar günü kutlama paylaşımı büyük bir tepki görümüştü. Bunun üzerine gazetecilere açıklama yapan Akşener, 'arkadaşlarımızın çoğu bunu beğenmedi' diyerek üstü kapalı da olsa duruma olan rahatsızlığını gizleyememişti. Ardından bir televizyon programına katılan Genel Başkan Akşener, Pervin Buldan'ın kendisini kocasının öldürülmesinin faili olarak gösterildiğini belirtmişti. Son gelişmeler ışığında Abdulkadir Selvi'den bomba bir iddia geldi ve Selvi,  İYİ Parti'nin, Yeniden Refah Partisi ve Gelecek Partisi ile birlikte 3. bir ittifakın hazırlığını yaptığını söyledi.