Üç Otoriteden Biri

Fırat Üniversitesi'nin başarılı bilim insanı Prof.Dr. Murad Atmaca, yüz akımız olmaya devam ediyor. Daha önce de Hakimiyet Gazetesi olarak başarılarına dikkat çektiğimiz ve defalarca Web of Science verilerine göre Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesine giren Fırat Üniversitesi Tip Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murad Atmaca, Oxford Üniversitesi, Worcester Kolej'de iki yıldır önce online, sonra yüz yüze devam eden eğitimleri ve eğitimlerin tüm gerekliliklerini tamamladı. Son dönemin en etkili psikoterapi ekollerinden kabul edilen Bilişsel Terapilerin en yeni ekolu Metakognitif Terapi İleri düzey eğitimini bitirdi.

Üç Otoriteden Biri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu konuda diplomalandırmaya yetkili tek kurum olan Metakognitif Terapi Emstitusu (Manchester, UK) tarafından İleri Düzey Metakognitif terapist unvanı verildi. Prof. Dr. Atmaca Metakognitif terapist unvanı alan Türkiye’deki bir kaç kişiden biri olurken, dünyada bu düzey diplomalandırılan 3 psikiyatri profesöründen biri oldu.

Elazığ, Murad Hocayı yeterince tanımıyor ve bilmiyor olsa da kendisi hem bilim alanında hem de hastaları üzerinde derin bir etkisi ve saygınlığı olan bir isim.

Dünyada kendi alanında üçüncü isim olmasına rağmen, mütevaziliği, herkese yetişme ve sorunlarını çözme gayreti, özellikle pandeminin etkisiyle bozulan ruh yapısı ve buna bağlı ailevi sorunların çözümünde otorite olan Prof.Dr. Murad Atmaca Hocamızı, bu başarısından dolayı bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.