TY Elazığspor'da 5 eksik!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta erteleme maçında Sakaryaspor'la karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı ekibimizde 5 oyuncu bu maçta forma giyemeyecek

TY Elazığspor'da 5 eksik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, Sakaryaspor’la oynanacak olan erteleme maçı öncesi eksik futbolcuların fazlalığı can sıkıyor. 9. Hafta erteleme maçında Tatangalar’a konuk olacak olan temsilcimizde tam 5 isim sakatlığı nedeniyle kafilede yer alamadı. Sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci, Ömer Yıldız, Fırat Sefa Öncü ve Muhammed İldiz’e son olarak Salih Polatdemir de eklendi. Haftaiçi yapılan antrenmanda sakatlanan Saih’in en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

3 İSMİN CEZASI BİTTİ

Kart cezalısı oldukları için Bodrumspor maçında formasından uzak kalan Cengizhan Akgün, Ömer Faruk Aydemir ile M. Umut Akbulut, cezalarını tamamladılar ve Sakaryaspor maçı kadrosunda yer aldılar.

İZZET TOPATAR KADRODA

Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın takdiri ile Sakaryaspor maçı kadrosunda; Yiğitcan Erdoğan, Murat Ceylan, Tufan Kelleci, Ahmet Doğan, Onur Alsu, Kadir Taşoğlu, Hebat Alan, Cengizhan Akgün, Ali Karataş, Hasan Ekici, Fırat Ergün, Ömer Faruk Aydemir, Cihan Canpolat, M. Umut Akbulut, İzzet Topatar, Muhammed Düzgüner, Gökhan Ekmen, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Cihan Aslan yer aldı.