Tutaş: 'Sevenlerimiz izlemeye devam etsin'

Kırşehir Belediyespor galibiyeti sonrası Teknik Direktör Alaattin Tutaş, 'yolumuza devam edeceğiz' dedi

Tutaş: 'Sevenlerimiz izlemeye devam etsin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, Kırşehir Belediyespor galibiyetinin önemine vurgu yaparak “yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Takımın kalitesinin farkında olduğunu söyleyen Tutaş, “Geçen haftayı bir kaza olarak nitelendirdik ama gerçekten çok farklı bir tarife oldu bize. Yani o gün maçtan sonra baktığımız zaman biz dahi futbolcuların hepsi de 7-0’ın şokunu hala atlatamadılar. Bizim için gerçekten önemli bir maçtı bugün. Bugün alacağımız bir galibiyet, yani lideri yenmek takıma bir özgüven getirecekti. Bizim futbolcularımız geçen hafta bizi yerden yere vuranlar bugün ne diyecekler onları bilmiyorum ben. Biz yolumuza devam edeceğiz. Sevenlerimiz bizi izlemeye devam etsin” dedi.

“AGRESİFLİĞİ ALDIKLARI MAĞLUBİYETE VERİYORUM”

Maç içerisinde yaşanan gerginlik hakkında ise Tutaş, “Şimdi maç içinde bizim kalecinin attığı bir top var dışarıya. Centilmenlik gereği Kırşehir takımının da onu bize atması gerekiyordu. Hocaları benim kurs arkadaşım. Aldıkları mağlubiyete veriyorum o yapılan agresif hareketini. Ama yakışmayacak hareketler. Çünkü biz ne kadar agresif olursak olalım sakin olmak zorundayız. O da mağlubiyetin acısıyla talihsiz bir saldırı şekli oldu. Yani bizim açımızdan onlardan özür diliyorum. Kırşehir camiası gerçekten orada bize maç sonu da bize bunları yaşattılar ama biz burada onların bize yaptıklarının karşılığını vermedik. Dediğim gibi bundan sonraki maçlarda yolumuza devam etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.