Tutaş: 'Bütün maçlara bedel bir maç!'

Haftasonu Kızılcabölükspor ile play-off yolunda kritik bir maça çıkacak olan Elaziz Belediyespor'da Teknik Direktör Alaattin Tutaş, 'Kızılcabölükspor maçında gerekli başarıyı sağlayıp Play-off'a çıkacağız' dedi

Tutaş: 'Bütün maçlara bedel bir maç!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, haftasonu Kızılcabölükspor ile normal sezonun son hafta maçında karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz son haftaya girilirken en yakın takipçisi Büyükçekmece Tepecikspor’un 2 puan önünde yer alıyor. İkili averajda Büyükçekmece Tepecikspor’dan önde olan Kırmızı – Lacivertli takımımıza alacağı 1 puan yetiyor.

Hazırlıklarını devam ettiren temsilcimizde, eksik ya da cezalı futbolcu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

“DÖNÜM MAÇLARINI FUTBOLCULARIM HEP KAZANDI”

Antrenman öncesi Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, açıklamalarda bulundu. Sezonun son maçına çıkacaklarını belirten Tutaş, “Bütün maçlara bedel bir maç. Bu işi buraya kadar bırakmamamız gerekiyordu. Deplasmanda ve iç sahada kaybettiğimiz gereksiz puanlar vardı. O zaman bugünleri düşünebilseydik son maça bırakmazdık. Kızılcabölük maçı da gerçekten zor geçecek. Onlar da sıralama için oynayacaklar. Bizim takımımız gerçekten play-off oynamayı hak ediyor. Futbolcu kardeşlerimiz Düzyurtspor maçının morali ile bu maçta daha iyi bir performans sağlayacaklar. Dönüm maçlarına bakıldığında, ne zaman bir dönüm maçımız olduysa futbolcu kardeşlerim kazandılar. İnşallah bu maçta da gerekli başarıyı sağlayıp Play-off’a çıkacağız. Play-Off’a çıktığımız takdirde hedefimiz belli bizim. İnşallah da o günleri göreceğiz diye düşünüyorum” dedi.

“TECRÜBELİ ARKADAŞLARIMIZDAN BİR KADRO YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Takımda eksik futbolcu olmadığını dile getiren Teknik Direktör Tutaş, “Düzyurtspor maçında sakatlığı olan futbolcularımızın eksikliğini hissettik. Sahada oynayan arkadaşlarımız onların eksikliğini hissettirmediler. Bu hafta kadroyu yaparken biraz zorlandık. Çünkü Kızılcabölük maçında bize tecrübe lazımdı. Tecrübeli arkadaşlarımızdan bir kadro yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bize gerekli sonuçları aldıracak futbolcularımız orada” şeklinde konuştu.