Tunceli'nin tanıtımına önemli katkı

Tuncelili Fotoğraf Sanatçısı Malik Kaya, doğayla modayı birleştirerek yaptığı çekimlerle Tunceli'nin tanıtımına önemli katkı sağladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tunceli'nin tanıtımına önemli katkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tunceli'nin muhteşem doğa manzarası modayla bütünleşince ortaya seyrine doyulmaz kareler çıktı. Tunceliki Fotoğraf Sanatçısı Malik Kaya Tunceli'yi dünyaya tanıtmaya devam ederken aynı zamanda doğayla modayı birleştirerek seyrine doyulmaz kareleri fotoğrafseverlerin önüne serdi. Çekime ulusal basında da geniş yer verildi.

Çekimler Tunceli'nin ovacık ilçesinde gerçekleştirildi. Best Model Of Turkey'de Doğulu En İyi Model olarak seçilen ve Türkiye'yi The Miss Golbe'da da temsil eden model Duygu Çakmak çekime katıldı.

Fotoğraf sanatçısı Malik Kaya çekimlerle ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

"Sizleri coğrafyamızın güzel kadını Best Model Duygu Çakmak ile tanıştırayım. Duygu, ilkbahar aylarında memleketimizin güzellikleri arasında katalog çekimleri yapmak istediğini benimle paylaştı. Hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettim. Bende, bu teklife karşı kendisine memleketimizin masalımsı kış güzelliğini fotoğraflara yansıtmak istediğimi dile getirdim. O da çetin geçen kış şartlarının olumsuzluklarına rağmen bu önerimi büyük bir sevinçle kabul etti. Derken, fotoğraf çekimlerini yapmak için rotamızı Munzurların beyaz gelinliğini giydiği, ağaçların tane tane kırağı ile bir gelin misali süslendiği ve üzerlerini kaplayan metrelerce buza rağmen asice akışını sürdüren derelerin ve şelalelerin bulunduğu Ovacık ilçemize çevirdik. Her bir köyü ziyaret ettiğimizde ve mola verdiğimiz her bir alanda doğayı soluduğumuzda, bu topraklarda nefes aldığımız için kendimizi bir kez daha şanslı ve mutlu hissettik.Eğer bir gün sizlerde bu topraklara yolculuk gerçekleştirmek isterseniz tozlu patikaları aşıp, dağların zirvesine ulaşın. Gökyüzünün maviliği işte o vakit sizlere daha güzel görünecektir."