Toprak: 'Seyirci olsa daha güzel olacak'

Evinde lider Kırşehir Belediyespor'u mağlup ederek yeniden hedefine üst sıraları koyan Elaziz Belediyespor'da Başkan Ahmet Toprak maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Toprak: 'Seyirci olsa daha güzel olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 21. Haftası’nda sahasında karşılaştığı Kırşehir Belediyespor’u 2-0’la geçen ve puanını 27’ye yükselterek gelecek haftalara umutla bakan Elaziz Belediyespor’da maç sonu yüzler gülüyordu.

Lider Kırşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayan Başkan Toprak, “Güzel futbol oynandı. Bir önceki maça, bu maçın galibiyetinden sonra kaza diyeceğiz. Futbolcu grubumuz belirli kalitede. Hepsi belli deneyimli insanlar. Futbolcu grubumuz iyi, onlara gereken desteği verdik. O morali kaybetmedik. Yani bu takım geçen haftaki mağlubiyeti hak etmedi ama bu hafta kendilerini gösterdiler. Ciddi bir mücadele verdiler. Kırşehir lider bir takım, iyi oynayan bir takım. Onları da tebrik ediyoruz, başarılı gidiyorlar. Ciddi bir mücadele oldu. Küçük bir sıkıntımızda var. Seyircisiz oynuyoruz. Yani bir an önce şehrin yöneticileri idarecileri bir araya gelseler bu saha sorunlarını çözseler, hem bizim için hem de amatör maçlar için. Seyirci olsa daha güzel olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde sayın valimizden, belediye başkanımızdan, vekillerimizden böyle bir azim bekliyoruz. Tabi bu arada bu takımı kuran ve bugünlere gelmesinde emekleri olan Mücahit Yanılmaz başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Ciddi bir destekleri var” diye konuştu.