Tarihi başarı!

Elazığspor'u 2011-2012 sezonunda şampiyon yaparak süper lige çıkaran Selçuk Öztürk, 2020-2021 sezonu itibariyle 3. Lig'e kadar düşürdü

Tarihi başarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığspor, 54 yıllık tarihinde 26 yıl sonra Misli.com 3. Lig’de mücadele edecek. Elazığsporlu taraftarlara utanç veren bu durum karşısında yönetimin nasıl bir adım atacağı da büyük merak konusu oldu. Takımın başında 2011-2012 sezonunda şampiyonluk yaşayarak süper lige yülkselen Selçuk Öztürk, iki yıllık süper lig kariyerinin ardından üst üst küme düşme üzüntüleri yaşadı.  Önce TFF 1. Lig’e, 2018-2019 sezonunda 2. Lig’e düşen Bordo-Beyazlı takım, 2020-2021 sezonu itibariyle 3. Lig’e düştü.

ÖZTÜRK’ÜN ASLANLARI TARİHİ TERSTEN YAZDI!
Sezon öncesi ve sezon içerisinde birçok kez basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklamaları düzenleyen Başkan Selçuk Öztürk’ün aslanlarım diye hitap ettiği futbolcular, bir türlü ikinci yarıda beklenen performansı karşılayamadılar. Kamuoyunda oluşan Elazığlı futbolcu algısının da ne kadar yanlış olduğu bu sezon itibariyle gözlemlenmiş oldu. Başkan Öztürk’ün bir basın toplantısında, “Tek başıma istersem yasağı kaldırırım. Ama tek başıma kahraman olmak istemiyorum” şeklindeki sözleri de hafızalara kazınacak cinsten.
 

GİDEN FUTBOLCULAR SONUMUZU HAZIRLADI!
“Ben istemediğim sürece hiçbir futbolcu gidemez” demesine karşın Ömer Yıldız, Ahmet Doğan, Murat Ceylan, Tufan Kelleci ve Onur Alsu gibi ilk onbirin vazgeçilmez oyuncularını elinden kaçıran Elazığsor, belki de bu sonu kendi elleriyle hazırladı.
 

"BU TAKIMI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI DÜŞÜRDÜ” GAFI
Son olarak Pendikspor maçını canlı yayınlayan taraftarların yayınında arka planda sesi gelen Başkan Öztürk, “Para vermezsen böyle olur. Bu takımı Şahin Şerifoğulları düşürdü” demesi büyük bir kaos oluşturdu.  Kulübe sezon başından bu yana her türlü maddi-manevi desteği sağlayan Başkan Şerifoğulları’na bu tarz bir söylemin doğru olmadığına sosyal medyadan kanaat getiren taraftarlar, Öztürk’e büyük tepki gösterdi.