Taraftarlar arasında buzlar eridi

24 Ocak'ta meydana gelen ve her iki şehri etkileyen depremin ardından Yeni Malatyaspor taraftarları, Elazığ'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Taraftarlar arasında buzlar eridi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yeni Malatyaspor Derebeyleri taraftar grubu Başkanı Ender Kaya ve Dernek üyeleri meydana gelen deprem felaketinden dolayı Elazığspor’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Derebeyleri taraftar grubu Başkanı Ender Kaya ve dernek üyelerine, Gençlik 23 taraftar grubu Başkanı Serkan Çayır ve Narkoz taraftar grubu Başkanı Mücahit Biçer eşlik etti.

KAYA: “AYNI TOPRAĞIN İNSANLARIYIZ”

Derebeyleri taraftar grubu Başkanı Ender Kaya ise, “Bilindiği üzere 24 Ocak’ta merkez üssü Elazığ olan bir deprem felaketi yaşadık. Ziyaret amacımız, hem başsağlığı hem de geçmiş olsun ziyareti. Malatya adına buraya geldik. Bizler aynı toprağın insanlarıyız. Ayrıca yıllardır süre gelen bu çekişmelere de son vermek istiyoruz. Tarihe artık bir imza atmak istiyoruz. İnşallah bu bir milat olur. Sonuçta bizler bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Aynı toprakların insanıyız. Artık bu süre gelen çekişmelerin ve kızgınlıkların bitmesini itiyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizler aynı acıları yaşıyoruz. Burada acı varsa Malatya’da da aynı acı var. Bizim sevinçlerimizde acılarımızda ortaktır” ifadelerini kullandı.

BİÇER: “MALATYASPOR’A DESTEK VERECEĞİZ”

Narkoz taraftarlar grubu Başkanı Mücahit Biçer’de “Öncelikle Malatya’dan gelen tribün liderlerimiz dostlarımız hoş geldiler. Bugün inşallah tarihe geçecek bir gün. İki kulüp arasında uzun zamandır devam eden çekişmeleri bugün itibariyle bitirmiş olacağız. Güzel dostluklara imza atacağız. Derebeyleri taraftar gurubu Başkanı Ender Kaya ve dernek üyeleri de sağ olsunlar bizleri Antalyaspor maçına davet ettiler. Bizlerde inşallah önümüzdeki hafta Malatya’ya giderek Antalyaspor maçında kol kola, iç içe, güzel bir ortamda Malatyaspor’a destek vereceğiz. Güzel günler bizi bekliyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” sözlerine yer verdi.