Stadyumda ödenek sıkıntısı çözüldü!

Hüseyin Kabukçu/Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, telefon bağlantısıyla katıldığı Telefinal programında Yeni Elazığ Stadyumu'nda yaşanan ödenek sıkıntısından dolayı duran çalışmaların yeniden başlayacağını açıkladı

Stadyumda ödenek sıkıntısı çözüldü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Elazığ Stadyumu’nda ödenek sıkıntısı aşıldı. Telefinal programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut çalışmaların çarşamba günü itibariyle yeniden başlayacağını açıkladı.

BULUT: ELAZIĞ’A YAKIŞAN TESİSLERİNDEN BİRİSİ OLACAK
Milletvekili Bulut yaptığı açıklamada, “Aslında çok büyük bir mesele yoktu ödenek aktarımı noktasında teknik bir sıkıntı vardı firma da çok iyi niyetliydi bakanlıkta çözümü noktasında yardımcı oldu. Hamd olsun çözüldü. Kimse sezonu kaçırmak istemiyor çünkü %90’lara gelmişken böyle bir şeye takılmak hoş olmazdı ben iyi niyet sergileyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugünün şartlarında böyle bir stadyum yapıp ihale etmek çok zor sadece bir stadyum değil dışarıdan bakıldığında bir AVM’yi anımsatan bir yapı ve İçerisinde birçok farklı işletme olacak. Gerçekten hem Elazığ’a yakışan hem de bölgenin en iyi tesislerinden birisi olacak hayırlı uğurlu olsun inşallah. GSB İl Müdürümüze de çok teşekkür ediyorum süreç içerisinde bizleri anlık bilgilendirdi ve takip etti bizlerinde müteahhit firma ile görüşmelerimiz sonucu sorunların çözümü ile ilgili çözümler ürettik ödeneğin aktarılması ile ilgili bir teknik sıkıntı vardı neticede çözüldü” dedi.

Yüklenici Firma MYS İnşaat Anonim Şirketi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İnşaat ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile yaşanan ödenek sıkıntısından dolayı geçtiğimiz hafta yeni Elazığ stadyumunun çalışmaları durmuştu.