Spor Turu

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ SYSK, Kızıltepe’yi ağırlayacak
Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden ve son haftalarda yakaladığı başarılı ivmeyle grubunda 3. sıraya kadar yükselen temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, 9. Hafta maçında Mardin Kızıltepe Spor Lisesi SK ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Artvin 7 Mart’ı 21-20 yenerek çıkışını sürdüren ekibimiz, Mardin ekibi karşısında da kazanmayı hedefliyor. 4 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak olan maça Yakup Kılıç Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Mardin ekibi bu maç öncesi 10 takımlı grupta 7. basamakta bulunuyor.

* * *

Aksaray, lideri konuk edecek
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Gençlik, 8. Hafta maçında lider ÜG Şiran Akademi ile karşı karşıya gelecek. 7 takımın mücadele ettiği grupta 6 puanla 5. basamakta bulunan temsilcimiz, geçtiğimiz haftayı maç yapmadan tamamlamıştı. Aksaray Gençlik – Şiran Akademi maçı 5 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak.

* * *

EBK’nın konuğu Atlas Tigers
Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Elazığ Basketbol Kulübü (EBK), 3. hafta maçında Adana ekibi Atlas Tigers’le karşılaşacak. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve üst üste 2 Ankara ekibini mağlup etmeyi başaran temsilcimiz, Adana ekibi karşısında da galibiyet istiyor. Başantrenör Levent Deringöl nezaretinde maçın son çalışmasını cumartesi günü yapacak olan bordo-beyazlılar, kampa girip maç saatini bekleyecekler. Temsilcimizde bu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. EBK – Atlas Tigers maçı 5 Aralık Pazar günü saat 18.00’te Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak ve müsabakaya girişler ücretsiz olacak.

* * *

6. hafta yarın başlıyor
İlimiz 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ne 6. Hafta maçları ile devam edilecek. Haftaiçi Elazığ ASKF’den yapılan açıklamaya göre 6. Hafta heyecanı cumartesi – pazar günleri yaşanacak. Program şöyle;
4 Aralık Cumartesi
15.00 Aksaray Gençlik – Tayfunspor
(Gençlik Merkezi Sentetik Saha)
5 Aralık Pazar
12.00 Yeni Mahalle – Maliyespor
(Bahçelievler Sentetik Saha)
12.00 Adaletspor – Üsküdarspor
14.30 Hicret Gençlik – İl Özel İdare
(İl Özel İdare Sentetik Saha)
13.00 Baskil Şafakspor – Sanayi Sitespor
(Baskil İlçe Sahası)
13.00 Arıcakspor – Abdullahpaşaspor
(Arıcak İlçe Sahası)
13.00 Paluspor – Şekerspor
(Palu İlçe Sahası)
13.00 Karakoçan 1985 – Dsispor
(Karakoçan İlçe Sahası)