Spor Turu...

Elazığ'dan spor gelişmeleri...

Spor Turu...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ SYSK, Yozgat deplasmanında
Türkiye Kadınlar Hertbol 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, 6. Hafta maçında yarın Yozgat Aile Sosyal Politikalar SK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Takımının ligde arzu ettikleri konuma gelmesi için bu maçı kazanmaları gerektiğini belirten İsmail Bayraktar, “Gerçekten iyi bir takımımız var. Bu takımın ligde de arzu ettiğimiz yere gelmesi için mücadele veriyoruz. Yarın yine zorlu bir mücadele vereceğiz. Yozgat engelini aşıp puan cetvelinde arzuladığımız yere gelmek için gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

 * * *

Voleybolda bu hafta
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup’ta mücadele eden Elazığ Belediyesi EBUAŞ Voleybol Takımı 3. hafta maçında deplasmanda Lice Gençlik’e konuk olacak.
TVF 2. Lig 15. Grup'ta ilk haftayı bay olarak geçen 2. haftayı Yeni Mardin'i 3-0 yenerek geçen temsilcimiz, 14 Kasım Pazar günü deplasmanda 3 puan arayacak. Saat 13.00'te başlayacak karşılaşma Lice Spor Salonu'nda oynanacak.
AKSARAY GENÇLİK ARAPGİR’İ AĞIRLAYACAK
Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Aksaray Gençlik ise, ligde üçüncü maçını yarın kendi evinde Arapgir SK ile oynayacak. Temsilcimiz ile Malatya ekibini karşı karşıya getirecek olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak.

 * * *

BAL’da Elazığ derbisi
Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’ta 3. hafta heyecanı yaşanacak. 3. Haftada Elazığ ekipleri Kovancılarspor ile Yolspor karşı karşıya gelecek. Elazığ Derbisi 13 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak.
Bir diğer temsilcimiz D. Fırat Üniversitesi GSK ise 3. haftada Dersimspor’u ağırlayacak. 14 Kasım Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan maça Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.

 * * *

1. Amatör’de 3. hafta
Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 3. Hafta maçlarının heyecanı yaşanacak. Birbirinden çekişmeli maçların oynanacağı 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde tüm maçlar 14 Kasım Pazar günü oynanacak. Program şöyle;
14 Kasım Pazar
11.00 İl Özel İdare – Dsispor
14.00 Aksaray Gençlik – Baskil Şafakspor
(İl Özel İdare Sentetik Saha)
11.00 Abdullahpaşaspor – Adaletspor
13.00 Beyhan Bld. – Karakoçan 1985
15.00 Sanayi Site – Sivricespor
(Bahçelievler Sentetik Saha)
11.00 Şekerspor – Yeni Mahalle
13.00 Elazığ Üsküdar – Arıcakspor
15.00 Maliyespor – Paluspor
(Yolspor Tesisleri Sentetik Saha)