Spor Turu

Elazığ'da 29 Ağustos Pazar spor gelişmeleri...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor
TFF 3. Lig 1. Grup’un ilk haftasında Bergama Belediyespor’u konuk edecek olan Elazığspor’da bu maçın hazırlıklarına yarın yapılacak olan tek antrenmanla başlanacak. 18-27 Ağustos tarihleri arası Erzurum’da kamp yapan ve yeni sezona hazırlanma fırsatı bulan Bordo-Beyazlılar, verilen iki günlük iznin ardından maç haftası çalışmalarına Pazartesi itibariyle başlayacak. Teknik Sorumlu Kenan Kamaç ve yardımcıları refakatinde yapılacak olan antrenmana tüm futbolcuların katılması bekleniyor. Elazığspor’da, Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları hafta boyunca kulüp tesislerinde sürdürülecek.

 

* * *

Elazığ Karakoçan’da hazırlıklar sürüyor
TFF 3. Lig 2. Grup’un ilk haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Elazığ Karakoçan FK’da bu maçın hazırlıkları aralıksız sürüyor. Temsilcimiz hazırlıklar kapsamında saat 16.00’da kulüp tesislerinde teknik – taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirecek. Teknik Sorumlu Ender Çınar ve yardımcıları yönetimindeki antrenmanda Ömer Buğdaycı haricindeki tüm futbolcuların katılması bekeniyor. Mavi-Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına yarın yapacağı tek antrenmanla devam edecek.

* * *

Elazığ’dan iki sporcu podyuma çıktı
Karaman'da gerçekleşen Kuraş Türkiye  Şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Kemal Kaya 60 kiloda Türkiye ikincisi, Bordo 23 Spor Kulübü sporcusu Mustafa Furkan Güven ise 81 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Karaman'da gerçekleşen Kuraş Türkiye  Şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

* * *

U18’de de şampiyon EBUAŞ
Elazığ’da düzenlenen Basketbol U18 Erkekler Yaz Ligi kıyasıya geçen müsabakaların ardından sona erdi. Elazığ Yakup Kılıç spor salonunda oynanan Basketbol Federasyonu 2021-2022 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol U 18 Erkekler Yaz Ligi sona erdi. Müsabakalarda EBUAŞ Spor Kulübü 1’inci, Gençlik ve Spor Kulübü (A) 2’nci, Elazığ Basketbol Spor Kulübü 3’üncü, Gençlik ve Spor Kulübü (B) ise 4’üncü oldu.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, dereceye giren takımları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.