SP Elazığ İL Teşkilatından  CHP'ye Ziyaret

Tamer ÖREN - Saadet Partisi Elazığ il teşkilatı kurban bayramını kutlamak amacıyla  Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

SP Elazığ İL Teşkilatından  CHP'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim HACIBEKİROĞLU ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Zeki KAPLAN ve yönetimini ziyaret etti.  Kurban bayramı, zafer bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış gününü aynı günde kutlamanın mutluluklarını yaşadıklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Zeki KAPLAN “ Kurban bayramının hayrına ülkemizde barışın, adaletin, huzurun sağlanacağı önümüzde çok güzel günler yaşamayı umut ediyoruz” dedi.

Arakan’da yapılan  insanlık dışı katliamları kınadıklarını belirten KAPLAN “ Yetkililerimizin zulüm altında bulunan Müslüman kardeşlerimize maddi anlamda yardım ediyoruz söylemleri yetmiyor. Elbette yardım edeceğiz. Ama oradaki vahşeti durdurmak için neler yapılması gerekiyorsa onu da yapmamız lazım. Nasıl ki bazı bölgelere gerekirse askeri tedbirler alıyorsak o halde Arakan Müslümanlarına ekonomik yardımların yanına diğer yardımlarında yapılmasının zamanı geldi de geçiyor bile. Çünkü; gün geçtikçe yüzlerce Müslüman kardeşimiz orada katlediliyor” diye konuştu.

Şehrin bazı yerlerinde yeni baz istasyonları kurulmasına karşı çıkan KAPLAN “ Biz kendi sağlımızdan, çocukların sağlığından onların gelişiminden bahsediyoruz. Hastane bahçesinin yanına okulların yanına yüksek frekanslı baz istasyonları kurulmasına izin veriyoruz.  Ne kadar baz istasyonlarını kurulması için yasal olarak izin verilmiş olsa bile şehrin insanlarının sağlığı söz konusu bunlara izin verilmemesi gerekiyor” diye kaydetti. 

En üst tabakada olması nedeniyle siyasi partilerin başta bu ülkede barışı koruması gerektiğini vurgulayan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim HACIBEKİROĞLU “ Başta siyasi partiler olmak üzere Türkiye’de bütün kardeşlerimizin samimi olarak birbirini kucaklaması lazım. Bu ülkenin en önemli meselelerinden bir tanesi budur. Kimsenin bir başkasını ötekileştirmeye hakkı yoktur. Türkiye’de insanların siyasi düşünce, dini, etnik kimliği, mezhebi ne olursa olsun herkes benim kardeşimdir. İnşallah bu ülkede yaşayan vatandaşlarımız da bu düşünceye sahip olacaklar ve bizde siyasi parti temsilcileri olarak da bu düşünceyi yayacağız.  Bu ülkede kardeşçe yaşayacağız” diye ifade etti.