ŞÖNİM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE BROŞÜRÜ DAĞITTI

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünde görevli meslek elemanları merkeze bağlı köylerde düzenledikleri toplatılar ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele yolları hakkında bilgiler vererek '' Kadına Şiddete Karşı Buraydım De'' broşürlerini dağıttılar.

ŞÖNİM  KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE  BROŞÜRÜ DAĞITTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Elazığ Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi  Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Farkındalık oluşturmak adına Elâzığ’da merkeze bağlı köylerde bilgilendirici toplantılar düzenlenerek hanede yaşayan kadınlar yasal hakları konularından bilgilendirildiler.

Kırsal kesimde yaşayanları kendileri için önemli olduğunu dile getiren  şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Orhan Yavuz ‘’ Aile ve Sosyal Bakanlığı kadının Statüsü Genel Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezimizde görevli meslek elemanlarımız kırsalda yaşayan kadınların bilgilendirilmesi amacıyla saha çalışmalarına devam etmektedirler. 

Kırsalda yaşayan vatandaşların tek tek dolaşarak broşür dağıtıldığını ve yapılan toplantılara ile Kadınlara karşı ayrımcılığı önlemek, kadının insan haklarını korumak ve geliştirmek, kadınların toplumsal hayatın tüm alanlarında hak, fırsat ve imkânlardan eşit biçimde yararlanmalarını sağlamak için 6284 Sayılı Kanun kapsamında Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü olarak hizmetlerimiz devam edecektir’’. dedi.