Size de bu yakışırdı!

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu'nun iki dost ve kardeş takımı lider Sanayi Sitespor ile en yakın takipçisi Aksaray Gençlik, birlikte antrenman yaptı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de antrenmanı ziyaret ederek her iki takıma tatlı ikramında bulundu

Size de bu yakışırdı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyonluk adayları Sanayi Sitespor ile Aksaray Gençlik, sergiledikleri örnek dostlukla alkış topluyor. Geçtiğimiz hafta B Grubu’nda zirve yarışını yakından ilgilendiren maçı kazanan Sanayi Site, namağlup liderliğini devam ettirirken, Aksaray Gençlik ikinci sırada. Her iki takım futbolcuları, önceki akşam birlikte antrenmana çıkarak örnek bir tavır sergilediler ve gönülleri fethettiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de bu duruma kayıtsız kalmayarak antrenmanı ziyaret etti ve her iki takıma tatlı ikramında bulundu.

BAŞKANLAR OMUZ OMUZA…

Tatlı ikramı öncesi Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Sanayi Sitespor Kulüp Başkanı Necati Karataş ile Aksaray Gençlikspor Başkanı Özcan Bal, her iki takımın dostluğuna vurgu yaptılar. İlk olarak konuşan Sanayi Sitespor Başkanı Necati Karataş, “Elazığspor’un bile taraftar bulamadığı bir dönemde tribünler tamamen doluydu bizim maçımızda. İki takım taraftarı maç boyunca kardeşçe, omuz omuza maçı takip etti. Bizim de tasvip etmediğimiz üzere genç bir kardeşimiz meşale yaktı. Meşaleyi elinden atması sonrası sentetik sahaya zarar vermesi sonucu bazı olumsuz fotoğraflar basınımızda yer aldı. Gençliğin ihyası, geleceğin inşasıdır. Biz Elazığ futboluna, gençlerimize en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Aksaray Gençlikspor Başkanı Özcan Bal ise, “Geçen hafta Sanayi Sitespor’la oynadığımız maç uzun yıllardır Elazığ amatöründe görülmemiş bir taraftar topluluğu önünde oynandı. İki takım taraftarı da el ele, kol kola maçı izledi. Kesinlikle en ufak bir olay olmadı. Sahaya bir tane genç meşaleyi atmış öyle yanmış ufak bir kısmı. Attığında da diğer taraftarlardan tepki aldı. O da bilinçsiz bir şekilde atmış zaten. Sanki takımlar olay çıkarmış gibi bir algı olmasın diye biz iki takım olarak birlikte antrenman yapma kararı aldık. Gençlik Spor İl Müdürümüz de burada. Mahaller arasında hiçbir sorun yok ve övünülmesi gereken bir olay” şeklinde konuştu.

EREN: “TAKIMLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

İki takıma hitap eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise “Elazığ sporunu ileriye taşımak bizim en büyük hedefimiz. İki güzide kulübümüzün birlikte antrenman yapması da ayrı bir güzellik. Hepimiz birbirimizi uzun yıllardır tanıyan, bilen ve seven insanlarız. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da tüm takımlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ben hem Aksaray Gençlikspor’a hem de Sanayi Sitespor’a başarılar diliyorum” dedi.
Elazığspor tribünlerinin yakından tanıdığı Ferhat Çiçek de herkesin amacının Elazığ sporunu yükseltmek olduğunu belirterek, iki kulübe de yaptıkları örnek hareketten dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından her iki takım kulüp başkanları, antrenörleri, sporcuları ile Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Eren ve şube müdürleri birlikte fotoğraf çekildiler.

Size de bu yakışırdı!
Size de bu yakışırdı!
Size de bu yakışırdı!
Size de bu yakışırdı!
Size de bu yakışırdı!
Size de bu yakışırdı!