Siyasette Özcan Hareketliliği

CHP İstanbul eski milletvekili  Ali Özcan'ın ilimizde düzenlediği seri toplantılar, durağanlaşan siyaset arenasını hareketlendirdi.

Siyasette Özcan Hareketliliği

Ali Özcan, hem teşkilat mensuplarıyla, hem CHP’ye gönül vermiş kesimle hem de değişik siyasi görüşlere mensup insanlarla yaptığı görüşmelerin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Resmi olarak milletvekilliği açıklamasında bulunmasa da “Şehrime hizmet etmek istiyorum” cümlesiyle bunu zımnen ilan etti.

Partisine yıllardan beri emek verdiğini, bu emeğin karşılığı olarak da milletvekili olarak şehrine olan borcunu ödemek istediğini, bunu yapacak gücü, enerjisi ve heyecanı olduğunu dile getirdi.

Ali Özcan, CHP dışında da ciddi bir ağırlığı olan ve  daha önce ilimizde milletvekili adayı olarak  girdiği seçimde  tek başına aldığı oyla ispatlayan bir siyasetçi. 
Özcan’ın siyasi zemini, CHP ile sınırlı değil. Her parti, her kesim ve coğrafi bölgelerden aldığı ciddi oylar ve kendisine olan bir güven var.

Siyasetteki ağırlığını genel merkezde ve parti örgütünde de hissettiren Ali Özcan’ın CHP’den aday olması, hem bu partide hem de şehrin siyasi atmosferinde belli bir hareketlilik ve heyecan oluşturdu. 

Hele bir olası  senaryo daha kulislerde konuşuluyor ki, bu da gerçekleşirse çok renkli ve zevkli bir seçim bizi bekliyor demektir.