Sıra Bizde... 

Elazığspor'un uzun süreden beri açmaya çalıştığı transfer tahtası, söz verdiği gibi Başkan Şerifoğulları'nın gayret, çaba ve fedakârlığı ile açıldı.

Sıra Bizde... 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor’un transfer tahtasını açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Şerifoğulları açıklamasında, “Büyük uğraş ve özveri sonucunda söz verdiğimiz gibi Elazığspor’umuzun transfer tahtasını açtık. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun” dedi.

Şehirde felaket tellallığı görevini üstlenen ve her şeye olumsuz tarafından bakan birçok kişi ve çevreler, transfer tahtasının açılacağına imkân ve ihtimal vermiyordu. 

Esen tüm negatif ve ters rüzgârlara rağmen, başkan Şerifoğulları verdiği sözü yerine getirdi ve çok uzun uğraşlar, birebir görüşmeler ve her şeyden önemlisi kişi ve kurumlara verdiği güvenle tahtayı açmayı başardı.

Başkan Şerifoğulları, üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bundan sonra söz de sahne de diğer yöneticilerimiz ve özellikle iş insanlarımızda. 

Milletvekillerimize bu aşamadan sonra önemli görevler düşüyor. Şehrimize hiçbir katkısı olmayan TOKİ firmalarının kapılarını aşındırma vakti bu vakit.

 Zira bu ihalelere katılan firmalar davetiye usulü ile çağrılmış ve aynı özellikte farklı illerde yapılan benzer konut fiyatlarının iki misli fiyatla ihale edilmişti.

TOKİ müteahhitleri Elazığ’dan iyi para kazandılar. Bu kazançlarının az bir kısmını bile Elazığspor’a bağışlasalar, deprem sonrası yeniden inşa edilen Elazığ’ın kulübü de yeniden şahlanır ve markamız olma özelliğini korur.

Bugünden sonra, başta medya kuruluşlarımız olmak üzere hemşerilerimizin;  siyasilerimiz, iş insanlarımız ve diğer kamu yöneticilerimize yönelmesi ve bu alanda kamuoyu oluşturmasını bekliyoruz. 

Transfer tahtasını açarak takımı ayağa kaldıran Başkan Şerifoğulları’nın bu önemli adımından sonra takımın koşmaya ve şahlanmaya başlamasının adımlarını atma görevi tüm şehirde. O zaman  yine, yeni, yeniden Elazığspor için herkes göreve!..