Sezgin: 'Ana temamız tıp'

Başak MERAL GÜNDÜZ/Medikal sektörü hakkında Medikal İşletmecisi Murat Sezgin salgın sürecinde sektörün durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sezgin: 'Ana temamız tıp'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GÜVEN VEREN MEDİKALCİLERİN SORUMLULUKLARI OLDUKÇA FAZLADIR
Murat Sezgin,”Güven veren medikalcinin şöyle bir sorumluluğu vardır. Ortamın sterilizasyonun sağlanması, doğru üretim ve kullanıcıya götürülmesi gibi belli şartları vardır. Pandemi döneminde bilimin, güvenin ve aklın ön plana çıktığını gördük. Bizler bu dönemde şu noktada kar ettik. Firmalara güven verdik. Bizler sektör içerisinde pandemi öncesinde de vardık bundan sonrada inşallah  yer alacağız. Bizim ana temamız tıp, tıbbın ana teması insandır, insanın ana teması da yaşam ve sağlık koşullarında en iyi şekilde bulunmasıdır” açıklamasında bulundu.

MEDİKAL CİHAZLAR
Sezgin,”Teknoloji her alanda durdurulamaz bir şekilde gelişmektedir. Bu teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, özellikle hastanelerde hastalıkların tanı ve tedavisi için tıbbi cihazlar geliştirilmiş ve böylece daha uzun ve daha sağlıklı bir yaşam süresine katkıda bulunulmuştur. Son zamanlarda sağlık hizmetleri, anlık veri iletimi ve cihaz yazılımına eklenen yapay zeka kodu aracılığıyla cihaz iletişimi hızlanmaktadır. Bu süreç sadece teşhis ve tedaviye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda sağlık alanındaki istatistiklerin anında güncellenmesini sağlar.

Sağlık alanında en çok kullanılan medikal cihaz ürünleri şöyle listelenebilir:
Oksijen Konsantratörleri,
Solunum Cihazları
Nebulizatörler
Oksijen Manometresi
BT
Röntgen
Mamografi
Ventilatör Cihazları
Şeker Ölçüm Aletleri
Baskül ve Teraziler
Ateş Ölçerler
Tansiyon Aletleri
Aspirasyon Cihazları

Bu cihazlar gerek ülkemizde gerekse dünyada çok sık kullanılmaktadır. Biz de,genç,dinamik ve araştırmacı bir şirket olarak Elazığımıza batıyı örnek alarak hastanelerimize güzel cihazlar teknolojik cihazlar getirmeyi hedeflemekteyiz.”dedi.

AREF CİHAZI İLE AĞRILARA SON
Murat Sezgin,”Hastanelerin hastalarımıza  daha iyi tedavi verebilmeleri ve daha rahat tedavi yöntemlerini görebilmeleri ve medikal olarak yeni teknoloji cihazlarını sunmamız için çalışmalara devam etmekteyiz.Elazığımıza son olarak getirmiş olduğumuz cihaz ile Fethi Sekin Şehir Hastanesi Algoloji bölümündeki hastalarımız daha iyi şartlarda tedavi görmektedir.Bu cihaz sayesinde bel ve boyun fıtığı olup ameliyat ile tedavi olmayı düşünmeyen hastalar ile  bel ve boyun fıtığı ameliyatı geçirip ağrıları dinmeyen hastalar,diz ve omuz ağrısı hastaları,yaygın kas ağrısı olup ilaç tedavi yöntemiyle ve fizik tedavide görmeyen hastalar için ve daha bir çok ağır hastalar için ameliyatsız ‘Aref’cihazı ile hastalarımıza rahat bir tedavi yöntemi sunmaktayız”dedi.