Şerifoğulları, Sosyal Medyada da Önde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gönül belediyeciliği sloganıyla yürüttüğü ve hayata geçirdiği projeler yanında sosyal medyada da farkını ortaya koyuyor.

Şerifoğulları, Sosyal Medyada da Önde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir araştırma şirketi tarafından il belediye başkalarının sosyal medya kullanım performans analizi açıklandı. Listenin ilk sırasında Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yer alırken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise önemli bir başarı sağlayarak il belediyeleri arasında altıncı sırada yer aldı.

İleti sayısı, Facebok etkileşimi, Twitter etkileşimi, İnstagram etkileşimi ve YouTube etkileşimi gibi başlıkların yer aldığı analiz raporunda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 2 milyon toplam etkileşim aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise 164.627 etkileşimle listede altıncı sırada yer aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediyecilik hizmetlerinin halka duyurulması yanında özellikle toplumsal olaylar ile birlikte kültür sanat, siyaset, kişisel başarı, gençlere ve bayanlara yönelik motivasyon paylaşımları ile de dikkat çekiyor.

Başkan Şerifoğulları’nın yerel musikimiz, Harput tarihi ve mutfağı ile ilgili paylaşımları özellikle il dışı ve yurt dışında büyük beğeni topluyor.
 

Şerifoğulları, Sosyal Medyada da Önde