Şerifoğulları'ndan forma kampanyası!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullları, Bordo-Beyazlı ekibe destek için 23 Bin Forma Kampanyası başlattı

Şerifoğulları'ndan forma kampanyası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşayan ve son olarak kulüp lisansı alamadığı için -3 puan silme cezasına çarptırılan Birevim Elazığspor için, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kolları sıvadı. Elazığspor’a destek olmak için 23 Bin’i belirleyen Şerifoğulları, 23 Bin forma kampanyasını başlatarak ve tüm Elazığ sevdalılarını destek olmaya davet etti. Başkan Şerifoğulları’nın paylaşımı şöyle;

“Haydi Gakgom!

Hedefimiz 23 bin forma

Formanı al Elazığspor’umuza destek ol!

Şehrimizin göz bebeği Elazığspor’a destek olmak için 23 bin forma kampanyasını başlatıyor, tüm Elazığ sevdalılarına #tamzamanısimdi diyoruz.”

IŞIKVER’DEN ÖNERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver de #tamzamanışimdi hastagi ile kampanyaya destek vererek bir öneride bulundu. Işıkver mesajında; “#tamzamanısimdi Elazığspor’umuzu, çok zor günler yaşadığı bu süreçte yalnız bırakmama adına, Elazığ Belediyesi öncülüğünde başlayan ve 23.000 forma satışının hedeflendiği kampanyayı destekliyor, Acun Ilıcalı öncülüğünde Erzurumspor için düzenlenen ve canlı yayında ciddi sayıda forma satışının gerçekleştirildiği televizyon programına benzer bir canlı yayın yapılmasını da öneriyoruz..” diye konuştu.