ŞERİFO­ĞUL­LA­RI ŞEHİT FETHİ SEKİN KÜLLİYESİ İÇİN MÜJ­DEYİ VERDİ

Ela­zığ Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı, ce­sa­re­ti ve kah­ra­man­lı­ğıy­la tüm Tür­ki­ye'de adın­dan söz et­ti­ren hem­şe­ri­miz şehit polis me­mu­ru Fethi Sekin adına Bas­kil il­çe­sin­de yap­ma­yı dü­şün­dük­le­ri kül­li­ye için Kül­tür ve Tu­rizm Ba­kan­lı­ğın­dan öde­nek ay­rıl­dı­ğı­nı açık­la­dı.

ŞERİFO­ĞUL­LA­RI ŞEHİT FETHİ SEKİN KÜLLİYESİ İÇİN MÜJ­DEYİ VERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi prog­ra­ma ka­tıl­mak üzere An­ka­ra'da bu­lu­nan Ela­zığ Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şahin Şe­ri­fo­ğul­la­rı, Kül­tür ve Tu­rizm Bakan Yar­dım­cı­sı Ser­dar Çam'ı ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

5 Ocak 2017'de bö­lü­cü terör ör­gü­tü men­sup­la­rın­ca İzmir Ad­li­ye­si­ne dü­zen­le­nen sal­dı­rı­yı ce­sa­re­ti ve kah­ra­man­lı­ğıy­la ön­le­yen hem­şe­ri­miz Şehit Fethi Sekin'in adı­nın ya­şa­tıl­ma­sı için gö­re­ve gel­di­ği gün­den iti­ba­ren önem­li ça­lış­ma­lar yap­tık­la­rı­nı anım­sa­tan Baş­kan Şe­ri­fo­ğul­la­rı, "Şe­hi­di­miz adına yap­ma­yı üst­len­di­ği­miz kül­li­ye ko­nu­sun­da Kül­tür ve Tu­rizm Bakan Yar­dım­cı­mız Ser­dar Çam ile bir araya gel­dik. Be­le­di­ye ola­rak şe­hi­di­mi­zin doğ­du­ğu ilçe olan Bas­kil'de adına ya­kı­şır güzel bir kül­li­ye yap­mak is­te­di­ği­mi­zi ken­di­si­ne ilet­tik. Bakan Yar­dım­cı­mız Ser­dar Çam da bu ko­nu­da ge­rek­li öde­ne­ği kar­şı­la­ya­cak­la­rı müj­de­si­ni bize ilet­ti­ler. Söz ver­di­ği­miz gibi şe­hi­di­mi­zin adını ta­şı­yan kül­li­ye­yi in­şal­lah en kısa sü­re­de Bas­kil il­çe­miz­de ya­pa­ca­ğız" şek­lin­de ko­nuş­tu.

Ela­zığ’ın de­ğer­le­riy­le güçlü ol­du­ğu­na vurgu yapan Baş­kan Şe­ri­fo­ğul­la­rı, şeh­ri­mi­zin en kıy­met­li de­ğer­le­rin­den biri olan şehit polis me­mu­ru Fethi Sekin’in vatan, mil­let ve bay­rak sev­da­sı­nın ge­lecek ne­sil­le­re öğüt­le­yecek bir değer ol­du­ğu­nu ve is­mi­ni ya­şat­mak adına ge­rek­li her ça­lış­ma­nın ön­cü­sü ola­cak­la­rı­nı kay­det­ti.