Samsunspor – Elazığspor maçı...

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında planlanan bu hazırlık maçı ile ilgili son durumu Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam açıkladı

Samsunspor – Elazığspor maçı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Samsunspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yeni sezon planlamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"PLANLADIĞIMIZ 2 HAZIRLIK MAÇI İPTAL OLDU"

Planlanan hazırlık maçlarının iptal oluşundan da bahseden Sağlam, “İkinci etaptaki maçlarımızdan bir tanesi de 2 tane hazırlık maçı oynayıp, en azından fiziksel olarak nereye geldik, oyuncularımızla kendi sistemimizle alakalı, oyun anlayışımızla alakalı antrenmanlarda çalıştığımızı maçta ‘ne derece uygulayabiliyoruz’ bunu görme açısından 2 hazırlık maçı planlamıştık. Bir tanesi Elazığspor’un kampa gelemiyor olmasından dolayı ertelendi. Kocaelispor maçı da maalesef takım içerisinde yaşadığımız bir oyuncumuzda çıkan Kovid-19 tespiti sonrasında maçı iptal etmek zorunda kaldık. Kampta bir tek hazırlık maçı eksiğimiz oldu. Bunun yanında çocuklar gerçekten mükemmel çalıştılar. Fiziksel olarak çok istediğimiz seviyeye geldiler. Maçların 19-20 Eylül haftasında başlayacağını düşünürsek yaklaşık önümüzde 1 aya yakın süre olacak. Bu süre içerisinde daha da çalışacağız. Fiziksel olarak daha iyi seviyeye geleceğiz” dedi.