ŞALVARLI BAŞKANA YOĞUN İLGİ

Tamer Ören-Göreve geldiği günden itibaren mütevazı tavırlarıyla toplumun her kesiminin beğenisini kazanan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Ankara'da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günlerine de yöresel kıyafetleriyle katılarak büyük ilgi gördü.

ŞALVARLI BAŞKANA YOĞUN İLGİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara’da 4 Ekim’de başlayan ve 8 Ekim’e kadar devam edecek olan Elazığ Tanıtım Günlerinde ilimizin sahip olduğu kültürel ve tarihi değerlerin tanıtımı yapılıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman başta olmak üzere çok sayıda devlet adamı ve bürokratın katılımıyla açılışı yapılan Elazığ Tanıtım Günlerinde ilçe ve belde belediyelerinin de stantları yer alıyor. Stantlarda Elazığ’a özgü yöresel ürünlerin tanıtımı yapılıyor aynı zamanda yetkililer tarafından ayrıntılı bilgi paylaşımı yapılıyor.

Tanıtım günlerinin en çok konuşulan isimlerinden biri ise yöresel kıyafetiyle büyük ilgi gören Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı. Göreve geldiği günden itibaren mütevazi tavırlarıyla toplumun her kesiminden takdir toplayan Atlı, Tanıtım Günlerinde de adından söz ettirmeyi başardı.

Yöresel kıyafetiyle standının tanıtımını yapan Atlı, gelen ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Yazması ve şalvarıyla köylü bir kadını andıran Belediye Başkanı Atlı, gelen ziyaretçilerin kendisini tanımadığını biraz sohbet ettikten sonra kendisinin belediye başkanı olduğunu söylediğinde insanların şaşırdığını ifade etti.

Elazığ Tanıtım Günlerinin tanıtım açısından büyük önem arz ettiğini kaydeden Atlı, “Bugün 2. güne girdik. Tanıtım günleri gayet verimli ve keyifli geçiyor. Elazığ’ımızın her köşesini başkente taşımış durumdayız. Keban Belediyemize ait stantta da ilçemizin yöresel ürünlerinin tanıtımını yapıyoruz. Standımıza ziyarete gelenler gayet memnun ayrılıyor. Ben buradan böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenleri tekrar kutluyor, standımızı ziyarete gelenlere teşekkür ediyorum” dedi.