Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Mart ayı genişletilmiş il divan toplantısı Saadet Partisi Elazığ il Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Saadet Partimizin bu güzel salonunda Divan toplantımızı icra etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Toplantımızın hakkıyla gerçekleşmesi için çaba harcayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve en önemlisi buraya kadar teşrif ettiğiniz için siz muhterem kardeşlerime teşekkürlerimi arz ediyorum. Cenabı Hak toplantımızı en büyük hayırlara vesile eylesin. Allah’ın lütfuyla bize vatan olarak bahşedilmiş Türkiyemizin birçok zenginliklere sahip olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan bu toprakların yetiştirdiği milletimiz, onurlu, şerefli, ahlaklı ve izzetli bir millettir. Bundan dolayıdır ki aziz milletimiz yüzlerce yıl adaleti ayakta tutmuş, insanlığa her alanda büyük hizmetler yapmıştır, büyük eserler bırakmıştır” ifadelerini kullandı.

Başkan Akın, “O günkü ilmi eserlere, kitaplara baktığımızda bile ancak bugünün teknolojisi ile açıklığa kavuşturulabilecek eserler olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan Ecdadımızın geçmişte yaptığı eserleri bugünkü imkanlarla bile yapamadığımızı görüyoruz. Ne zamana kadar ? Batılı Emperyalist güçler bu toprakları kuşatana kadar. Hatırlayın dünyanın tüm büyük güçleri bir takım niyetlerle topraklarımıza kadar girdi, harp edildi, ancak Allah’ın yardımı ve inayeti, şerefli milletimizin cesareti ile onların emelleri bir niyetten öteye geçemedi ve bu topraklardan kovuldular, yenildiler. Düşman yenildi de sonra imana mı geldi ? Hayır. Atalarımız ne demiş, Su uyur düşman uyumaz. Ne dediler? biz dediler bunları her türlü imkanlarımızı toplasak dahi yenemiyoruz. Demek ki bu öyle eski nesil kılıçla, tankla, topla olmuyor. Bunları yeni bir yöntemle biz yenelim. Sonuç olarak Ahlaksız ve bilgisiz bir gençlik, sadakatsiz bireyler, fizyolojik ve psikolojik açıdan rahatsız bir toplum yaratmayı amaçlar. İşte tüm bu faaliyetlerle milletimiz bu noktaya getirilmiştir muhterem kardeşlerim” şeklinde konuştu.

AKIN: ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT DEDİK 
Akın, “Gelelim Saadet Partimize hukukta bir kural vardır “Düşmanın şehadeti en büyük delildir.” Onlar ahlakımızı maneviyatımızı hedef aldılar, biz Saadet partisi olarak bundan dolayı “önce ahlak ve maneviyat" dedik ! demeye de devam edeceğiz inşallah. İnancımız da akıl da bilim de bunu emrediyor sevgili kardeşlerim. Bundan dolayıdır ki Milli Görüş Teşkilatımız hiç bir alanı boş bırakmamış , Tahrip edilen Gençliğin yeniden imarı ve inşası için Anadolu Gençlik Derneği, Sosyal ve Kültürel alanların imarı ve inşası için çeşitli STK’ları kurmuş ve şuurlu bir şekilde ne yaptığını bilerek ve sonuç almak için çalışıyor. Bunu yaparken teşkilatın bütünlüğünü bozucu her türlü girişime karşı koyarak emir komuta zinciri içerisinde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.