Rakipler kadrolarını güçlendiriyor!

Elazığspor'un en yakın takipçisi Eyüpspor önemli isimleri renklerine bağlarken, eski Elazığsporlu Serkan Kurtuluş, Kırşehir Belediyespor'la el sıkıştı

Rakipler kadrolarını güçlendiriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz B. Elazığspor’un rakipleri, ara transfer döneminde kadrolarını önemli ölçüde takviye yapmayı sürdürüyor. Devre arasında transfer dönemi haraketli geçerken Tuzlaspor ve Eyüpspor transferleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Elazığspor’un ateş hattındaki rakibi Eyüpspor yaptığı transferlerle ses getirirken şu ana kadar Türk futbolunun yakından tanıdığı forvet Özgür Can Özcan ile Tuzlaspor’dan orta saha Mehmet Özdıraz’la anlaştı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinin şu ana kadar yaptığı transferler şöyle;

EYÜPSPOR

Eyüpspor, 1. Lig’de Giresunspor forması giyen forvet Özgür Can Özcan ile anlaşma sağlarken, Manisa Futbol Kulübü'nden 25 yaşındaki stoper Taha Can Velioğlu'nu kadrosuna kattı. Elazığspor’un düşme hattındaki en yakın rakibi, Tuzlaspor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Özdıraz’ı da renklerine bağlayarak transferde büyük sükse yaptı.

VANSPOR FK 

Vanspor, Samsunspor’da forma giyen stoper oyuncuları Cenk Kaplan ile Nuri Terliksiz ile anlaşma sağlarken Şanlıurfaspor’dan kaleci Yasin Davuş’u renklerine bağladı.

TUZLASPOR

Tuzlaspor transferde hareketli günler geçiriyor. İstanbul ekibi Samsunspor’dan orta saha oyuncusu Samet Asatekin, Sivas Belediyespor’dan forvet Ömer Faruk Emeç ve Bandırmaspor’dan forvet Batuhan Karadeniz, Diyarbekirspor’dan Vedat Budak ve Fikret Topaloğlu ile anlaşma sağladı. 

KIRŞEHİRSPOR

Kırşehir Belediyespor, son olarak Erzurumspor forması giyen eski Elazığsporlu Serkan Kurtuluş’u kadrosuna kattı.  

BAYBURTSPOR 

Bayburtspor, ilk transferini Ağrıspor'dan santrafor Semih Usta’yı alarak yaptı.  

SAKARYASPOR

Zirve hedefleyen Tatangalar, ilk imzasını Samsunspor’dan Onur Eriş’e kiralık olarak attırdı.