Projede İlk Adım

Geçtiğimiz günlerde ilimizdeki bazı siyasilerin siyaset mühendisliği yaparak bir bakan yardımcısını ilimizden milletvekili yapma noktasında lobi çalışması yaptığını ifade etmiştik.

Projede İlk Adım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Benzer yorum ve yazıları farklı yayın organı refiklerimizde de görmüştük. Birçok dostumuz önce bu ismin kim olduğunu sormuş, ismi söylediğimizde de “Yok artık, bu ismimi milletvekili yapmaya çalışıyorlar, asla tutmaz” yorumlarına şahitlik etmiştik.

İşte o siyaset mühendisliği çalışmasında  ilk adım atıldı ve düğmeye basıldı.

Hemşerimiz olup olmadığını  ilimize gelip açıklamalar yapınca öğreneceğimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, söz konusu yazımızda da ifade etiğimiz  gibi hafta sonu Elazığ'a gelerek incelemelerde bulunacak.

Kurum ve siyasi parti ziyaretlerinin adından;  Ağaçlandırma çalışmaları, Hankendi Kadın Kooperatifi, Orköy Faaliyeti, Fırat Üniversitesi, Doku Kültürü laboratuvarı ve Gıda Kontrol Müdürlüğü ve Veteriner Kontrol Enstitüsünü ziyaret edecek olan Işıkgece, kendi alanıyla çok da ilgili durmayan Seza Çimento Fabrikası’nı da ziyaret programına eklemiş.

Resmi programlar yanında esnaf ziyaretleri ve televizyon programları da gösteriyor ki Bakan Yardımcısı Işıkgece üzerinden siyaset mühendisliği yapan lobi bu ismi şehre ve şehir insanına tanıtmak ve hatta benimsetmek istiyor.

Danışmanlığını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın oğlunun yaptığı Bakan yardımcısı hanımefendinin, şehrin siyasi semalarında nasıl bir etki oluşturup dalgalanma yaşatacağını hafta sonu görüp, hafta başı değerlendireceğiz.