PROF.DR. NECMETTİN ERBAKAN BULVARI AÇILIYOR

Elazığ Belediyesi'nin şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği projelerden biri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, 12 Mart Pazartesi günü saat 13.30'da Çaydaçıra Mahallesi Teknokent Kavşağı'nda Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla açılacak.

PROF.DR. NECMETTİN ERBAKAN BULVARI AÇILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞKAN YANILMAZ: "11 AYDA TAMAMLADIK"

Şehri kuzeyden kuşatan ve merkez trafiğinin rahatlamasına büyük katkı sağlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nı 11 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 12 Mart'ta hizmete sunulacak bulvarın vatandaşlar tarafından da beğenildiğini kaydetti. 30 metre genişliğinde beş kilometre uzunluğunda üç gidiş üç geliş olmak üzere toplamda 6 şeritli olan bulvarın yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Yanılmaz, 'Yol medeniyettir' anlayışından hareketle daha birçok çalışmayı şehrimize kazandıracaklarını kaydetti.

“BU GURUR HEPİMİZİN”

Şehirlerarası yol kalitesinde olan yeni bulvarın açılış törenine bütün hemşerilerimizi beklediğini ifade eden Başkan Yanılmaz, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Yeni açılacak olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Çaydaçıra Mahallesi-Teknokent Kavşağı’ndan başlayarak Zafran Mahallesi, Yunus Emre Bulvarı, Destek Hizmetleri Üst Kavşağı, Elâzığ Eğitim Araştırma Hastanesi Rızaiye ek binası önü, Harput yolu ve Ulukent Mahallesi üzerinden Doğukent Mahallesi'nde inşası devam eden Şehir Hastanesi’ne kadar akıcı ve rahat ulaşım imkânı sağlayacak. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehir trafiğinin rahatlaması adına önemli çalışmalara imza attık.

Bosna Hersek Bulvarı alt geçidi, İstasyon Kavşağı alt geçidi, Orduevi üç katlı kavşak projelerimizi tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bütün çalışmalarımızı sizlerden aldığımız güç ve destek sayesinde daha hızlı ve emin adımlarla gerçekleştiriyoruz. Bu açıdan 12 Mart Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz açılış törenine bütün hemşerilerimi davet ediyorum; çünkü bu gurur hepimizin"

AÇILIŞA DR. FATİH ERBAKAN KATILACAK

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı açılışına Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılacağını belirterek açıklamasına şöyle devam etti:

“Ömrünü ülkemizin gelişip kalkınması için harcayan 54. Hükümetin Başbakanı Milli Görüş Lideri merhum Erbakan hocamızın ismini taşıyacak bu önemli bulvarın açılışını hocamızın oğlu Sayın Dr. Fatih Erbakan ile birlikte gerçekleştireceğiz. Yeni bulvarımızın bir kez daha ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”