Polemikle Gelen 3. Okul

İlimiz CHP Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleri ile İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinden sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Elazığ'da bir okul yapmak amacıyla çalışmalara başladı ve bu taleplerini resmi olarak Elazığ Valiliğine iletti.

Polemikle Gelen  3. Okul
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu okulla birlikte CHP’li üç büyükşehir belediyesi Valiliğin gösterdiği alanlarda üç okul yaparak Milli Eğitim Bakanlığına devredecek.

CHP’li üç belediyenin gösterdiği bu olumlu tavır ve yaklaşımların Ak Partili ve MHP’li belediyelerden de görmek gibi bir beklentimizin olduğunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyoruz.

İlgili bakanlıkların şehrimize elbette çok güzel hizmetleri ve katkısı oldu ama Ak Partili ve MHP’li büyükşehir belediyelerinden ilk günlerde gönderilen yaşamsal yardım maddelerinin ötesinde bir destek göremedik.

İşte Okul desteği beklediğimiz Ak Partili Büyükşehir belediyeleri: 

Balıkesir, Erzurum, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon

Diğerlerini geçebiliriz belki ama Gaziantep, Konya, Kocaeli ve Kayseri Büyükşehir belediyeleri ile MHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi bir okul yapabilirdi şehrimize.

Bakalım Ak Partili milletvekillerimiz de Gürsel Erol gibi kendi belediye başkanlarından böyle bir hizmeti koparabilecekler mi? Bekleyip göreceğiz.

Bunları söylerken bir hakkı teslim etmeden geçersek ayıp etmiş oluruz. Aslında CHP’li üç büyükşehir belediye başkanlığının ilimize kazandırdığı okulların asıl mimarı ve kahramanı AK Parti Milletvekili Metin Bulut’tur. Olayı yeniden hatırlatmaya gerek yok sanırım. Zira hepimizin aşina olduğu bir konu ve polemik.