Polat: 'Okulumuz İlimizde E Twinning Okulu Olmaya Hak Kazanmış İlk Anaokuludur'

Başak MERAL GÜNDÜZ/Çaydaçıra Anaokulu Müdür Yardımcısı Sevda Müge Polat, Değerlerim Değerli'e twinning projesi hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Polat: 'Okulumuz İlimizde E Twinning Okulu Olmaya Hak Kazanmış İlk Anaokuludur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevda Müge Polat,”Kuruculuğunu Çaydaçıra Anaokulu Müdürü Cuma Ali Şahin ve Konya Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurten Özel'in yaptığı "Değerlerim Değerli "e twinning projesi Eylül ayından itibaren okulumuzda Cuma Ali Şahin, Sevda Müge Polat, Özlem Aydın ve Tuğba Okur tarafından eş zamanlı olarak proje ortağı okullarımız ve yurtdışından katılımcı ortaklarımızla öğrencilerimize tarihimizde yer etmiş kahramanlarımızı tanıtmak amacıyla oluşturulmuştur”dedi.

OKULUMUZ İLİMİZDE E TWİNNİNG OKULU OLMAYA HAK KAZANMIŞ  İLK ANAOKULUDUR

Sevda Müge Polat,”Okulumuz ilimizde e twinning okulu olmaya hak kazanmış ilk anaokuludur.Kiko Bizimle, Evde Kal Etkinliksiz Kalma, Şehrimin Hikayesi, Değerlerim Değerli ve Evdeki Atıklarımız Çöp Değildir projeleri ile son yıllarda e twinning Eğitim Platformunda aktif olarak varlığını sürdürmektedir. Ayrıca Çaydaçıra Anaokulumuz Montessori, Minik Temacılar,Değerler Sokağı, Anadolu Masalları Beslenme Dostu Okul gibi birçok farklı etkinlik ve projelerle adından söz ettirmektedir. Okulumuzda yaptığımız çalışmalar ve projelerle öğrencilerimizi sosyal, duygusal psikomotor, özbakım ve akademik gelişim alanlarında tam donanımlı olarak iköğretime ve hayata hazırlamaktayız. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz”temennisinde bulundu.