Play-Off aşkına saldır Gakgoş!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, liglere verilen Milli aranın ardından Grandmedical Manisaspor'u sahasında konuk edecek

Play-Off aşkına saldır Gakgoş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 29. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’un konuğu Grandmedical Manisaspor olacak. Liglere verilen Milli arada dinlenme fırsatı bulan ve tek hedefini play-off olarak koyan Bordo-Beyazlı ekibimiz zayıf rakibi karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak. Temsilcimizde bu zorlu karşılaşma öncesi sezonu kapatan Orhan Şam haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Grandmedical Manisaspor da hedef genç futbolcuları ile sürpriz yapmak. Kırmızı – Beyazlı takımda eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

8. RANDEVU ELAZIĞ’DA

İlk kez 2004-2005 Sezonunda 2.Lig A Kategorisi’nde karşı karşıya geldiği Manisaspor’la bugüne dek 4 sezonda 7 kez karşılaşan Bordo Beyazlılar, Manisaspor ile 8. randevusuna çıkıyor.

 Geride kalan 7 karşılaşmada Elazığspor 2 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 kez de sahadan galip ayrılan taraf Manisaspor oldu. Bir maç ise beraberlikle sonuçlandı.

8. randevu öncesinde Manisaspor’un 9-6’lık galibiyeti söz konusu. Son olarak ligin ilk yarısında oynanan maçı Ege ekibi 2-1’lik skorla kazandı.

SARI KARTA DİKKAT!

Bordo-Beyazlı ekibimizde bu maç öncesi kart cezalısı oyuncu bulunmazken tam 5 isim sarı kart cezası sınırında. Bu futbolcular; Alpaslan Öztürk, Andreas Tatos, Canberk Dilaver, Lamine Diarra ve Elmar Bjarnason.

Adı geçen futbolcular sarı kart görmeleri halinde kritik Boluspor maçında cezalı duruma düşecekler.

MUHTEMEL ONBİR

Temsilcimizin Grandmedical Manisaspor karşısına; Ahmet Sabri, Serkan Kurtuluş, Mehmet Yiğit, Murat Akça, Emre Öztürk, Elmar Bjarnason, Alpaslan (Kadir),  Tatos, Tom, Hora ve Diarra (Mertan) onbiriyle çıkması bekleniyor.

1 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Kadir Sağlam’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.