Play-Off '90 dakikanın' ucunda!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, sezonun son ve en önemli sınavında yarın Kızılcabölükspor ile karşı karşıya gelecek

Play-Off '90 dakikanın' ucunda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 34. ve son haftasında Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Kızılcabölükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta evinde B.İ. Düzyurtspor’u 5-1 mağlup ederek play-off yolunda dev bir adım atan Kırmızı – Lacivertli ekibimize Kızılcabölük deplasmanında 1 puan yetiyor.

İHTİMALLER

En yakın takipçisi B. Tepecikspor’un 2 puan önünde yer alan temsilcimiz, ikili averajda da rakibine karşı üstün. Temsilcimiz Kızılcabölük karşısında kazanırsa diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını play-offa yazdıracak. Elaziz Belediyespor berabere kalıp, Tepecikspor evinde Payasspor’u yenerse play-offa temsilcimiz kalacak. Temsilcimizin yenilip, Tepecikspor’un kazanması durumunda ise İstanbul ekibi adını play-offa yazdıracak.

HAKEM ANKARA BÖLGESİ’NDEN

Kızılcabölükspor – Elaziz Belediyespor maçının hakemleri Merkez Hakem Kurulu tarafından atandı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Ankara Bölgesi C Klasman Hakemi Burak Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını yine Ankara Bölgesi’nden Hüseyin Can ile Özgür Akıncı yapacak. Mücadelenin 4. Hakemlik görevini ise Zonguldak Bölgesi’nden Hakan Ergin üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin Kızılcabölükspor karşısına; Ogün, Kadir, İsmail, Abdullah, Volkan Çekiç, Nihat, Çağlayan, Oğuzhan, Fahri, Volkan Serim ve Muhammet Ali onbiriyle çıkması bekleniyor.

5 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan Kızılcabölükspor – Elaziz Belediyespor maçına Denizli Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.