Pkk Yalakları!

Gara'da şehit edilen ve kimlikleri tespit edilen 10 kişinin sivil değil PKK terör örgütleri tarafından 2015 yılından bu yana alıkonulan polis memurları ve uzman çavuş olduklarının belirlenmesi ile hainlerin hainliği gün yüzüne vurdu bir kez daha!..

Pkk Yalakları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen 'Pençe Kartal-2'  askeri harekatı sonrası Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde bir mağarada PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 kişi bulunmuş ve kimliklerinin teşhisi için Malatya'ya getirilmişti.

2015 yılından bu yana terör örgütü tarafından alıkonulan ve Pençe Kartal2 harekatıyla yolun sonuna geldiklerini anlayan hain terör örgütü  çareyi 13 canımızı şehit etmekte bulmuş olacak ki kalleşliğine bir yenisini eklemiş. 

PKK, YPG, DHKP-C  belası ancak ve ancak insana, insanlığa, dünya ahir ne varsa her değerin, kutsalın ve emanetin kalleşçe imhası demektir. 

Hain örgütün kahpelik ve kan ile beslenen katil bir örgüt olduğu gerçeği ile yüz yüze kalan ittifakçı "vatan severlerimiz" bu acı haberle milletçe yüreklerimize düşen  ateş topundan bir gıdım bile düşürebilecekler mi yüreklerine acaba?!. Merakla bekliyoruz yorumlarını, sözlerini... Hangi izanla konuşabileceklerse...

Meral Akşener'in daha birkaç gün öncesinde HDP’li siyasilere hitaben saygın kimseler dediği iddiaları üzerinden çok geçmedi. Bu acı haber ok gibi deşti bağrımızı. Acaba hala daha HDP başka PKK başka diyebilecekler  mi? Kuvvetle muhtemel ki vicdanlarını sağaltmak için çok şey derler... Aksi halde HDP'nin PKK'nın arka bahçesi olduğunu bilmeyen kalmadı ya! 

Yalnız Akşener mi? CHP'si, Saadet’i, Gelecek’i, Deva’sı,  hepsi bu kirli ittifakın, HDP’ye prim, PKK’ya güç veren  ön ayakları değil mi? Oluşturulan bu kirli ittifak PKK'nın arka bahçesinin yalnızca HDP olmadığını, GARA’nın baş yüreklendiricileri olduklarını da  haykırıyor ne yazık ki!.. 

Artık PKK'nın arka bahçesinin "katil ortaklığı" içinde olan her bir siyasi parti ve sempatizanları için sözün hükmünü kaybettiği bir yol ayrımındayız!..

Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin tümünün hesaba çekilmesi için gün, rücu etmiştir. MHP liderinin de dediği gibi "bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır." 

 Ülkeye kafa tutup, masum insanlarımızın kanıyla beslenen, içerideki ve dışarıdaki tüm hainlerin sonu tez vakitte getirilsin... PKK'ya kılıf, HDP’ye maske dokuyup hendek kazan tüm yancı, yalakların teşhisi, tespiti ve imhası en tez elden yapılsın artık.

Gara olayı, bugüne kadar HDP ve Demirtaş’a güzellemeler dizen herkese de kapak olsun. Bu mesele de gösterdi ki olay, siyaset, parti, demokrasi, özgürlük olayı değil. Mesele direkt milli ve hayati bir meseledir. 

Milletten yana olanlarla, millet düşmanlarının değirmenlerine su taşıyan çevrelerin kadim savaşı ve mücadelesidir bu mesele… Safınızı net gösterin artık.