Pazarınız Pazar Ola…

Koronayla mücadelede gözler Pazartesi toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne çevrildi. Kademeli normalleşme adımlarının ele alınacağı toplantıda pazar günü kısıtlamasının kaldırılıp kaldırılmayacağı ise büyük merak konusu.

Pazarınız Pazar Ola…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aşılamanın hızlanması ve 30 yaşa kadar inmesi,  vaka sayıları azalmasıyla birlikte kısıtlamaların esneme olacağı ifade ediliyor.

Yine bu kapsamda pazar günü yasağının kaldırılacağı ve akşam saatlerindeki kısıtlama 22.00 yerine 23.00'e alınabileceği dillendiriliyor.

Bu adımlar da gösteriyor ki Temmuz en kritik ay olacak. Bu ayda yapılacak aşılar ile ciddi bir orana ulaşılacak ve maske de dahil birçok yasak kaldırılacak.

Yasakların kalkmasını bir özgürlük gibi görmeden ve bizlere daha çok sorumluluk yüklediğini bilerek hareket etmek durumundayız. Uzmanların 4. dalgadan söz ettiği bir dönemde yeniden eski günlere, işyerlerinin kapalı ve evde kaldığımız dönemlere dönmeme  adına asıl dikkatli olmamız gereken dönem, yasakların esnekleştirildiği dönemdir ve bize daha çok sorumluluk düşmektedir. Pazarımızın, mezar değil, pazar keyfi ve bayram mutluluğu olması dileklerimizle…