Öztürk: 'Başkan olma gibi bir egom yok'

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Hayrettin Karamazı'nın katıldığı canlı yayın programında sarf ettiği 'yeni bir oluşum olmalı' söylemine destek verdi

Öztürk: 'Başkan olma gibi bir egom yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Usta gazeteci Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu Gündem programına telefonla bağlanarak "Yeni bir oluşum olmalı, oluşumun içinde güvenli insanlar olsun” sözlerine Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ten destek geldi.
Elazığ’daki iş adamlarından oluşacak 25 kişilik yönetim kurulunun 1’er milyon tl vermesi halinde borcun sıfırlanacağını belirten Öztürk, “Selçuk Öztürk olarak bu oluşumda başkan olma gibi bir egomun olmadığını ve yönetim kurulu üyesi olarak görev almaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
İŞTE O AÇIKLAMA:
Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle;
“Geçtiğimiz günlerde Kanal Fırat Televizyonunda yayınlanan Zeki Akbıyık ile Gündem programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunan Kulübümüz eski başkanlarından Hayrettin Karamazı'nın "Yeni bir oluşum olmalı, oluşumun içinde güvenli insanlar olsun" ifadesini Elazığspor'un geleceğini kurtarma adına destekliyorum. Şahsım olarak desteklenecek bir oluşumda masaya 1 milyon koyacağımı beyan ediyor, kulübümüz eski başkanlarını ve şehrimizin değerli işadamlarını da bu oluşumun içerisine davet ediyorum. Eski başkanlar ve şehrimizin kıymetli işadamlarından oluşacak 25 kişilik bir yönetim kurulunun masaya 1 milyon TL koyması halinde totalde 25 Milyon'luk bir rakam ortaya çıkacak ve Elazığspor'un borcu sıfırlanmış olacak. Oluşturulacak 25 kişilik yönetim kurulunun kendi arasında bir başkan belirlemesiyle güçlü bir yönetim kurulacak ve şehirde yeniden bir heyecan olacaktır. Selçuk Öztürk olarak bu oluşumda başkan olma gibi bir egomun olmadığını ve yönetim kurulu üyesi olarak görev almaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Birlik beraberlik içerisinde el birliğiyle 54 yıllık koca çınarımız Elazığspor'u hak ettiği yerlere taşımak için maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağımı, çayda çıra armaya gönül veren herkesi bu oluşuma davet ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla...”