Özlenen Hizmet Anlayışı

Şehrimizin saygın, beyefendi ve çalışkan siması olan Prof. Dr. Erol Keleş'in Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atanmasından sonra birçok başarı peşe peşe geldi.

Özlenen Hizmet Anlayışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgeye hizmet etme konumunda olan ve  imkânları ile yüz akımız olan Fethi Sekin Şehir Hastanesi, Prof. Dr. Keleş ile daha bir anlam ve değer kazandı, hizmetlerine hizmet kattı.

Sağlık hizmeti yanında insani değerlerin, hasta ve hasta yakınlarına olan yaklaşımların her zaman takdir edildiği hastane, yepyeni ama çok da ihtiyaç duyulan bir yeniliğe ve hizmete daha imza attı.

Hastane, 9 Mayıs’tan itibaren hasta yoğunluğunun en fazla yaşandığı 9 branşımızda mesai sonrası saat 17.00 ile 21. 00 arasında poliklinik hizmeti vermeye başlayacak.

Kadın-Doğum, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Göz, Nöroloji, Ortopedi, Fizik tedavi polikliniğinde hasta kabul edilecek.

Gündüzün yoğunluğundan ve fırsat bulamamaktan kaynaklı muayene olamayan hemşerilerimiz için böylesine büyük bir imkân ve kolaylık sunan başhekim Prof.Dr. Erol Keleş Hocamıza ve tüm hastane hekim ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.