Özgen: 'Kimse bizden hakem talep etmedi!'

MH Fırat Üniversitesi – Viranşehir Belediyespor arasında oynanan maça hakem atanmaması şeklinde yaptığımız haberimizin ardından İl Hakem Kurulu Başkanı İnanç Özgen, açıklamalarda bulundu

Özgen: 'Kimse bizden hakem talep etmedi!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Önceki gün MH Fırat Üniversitesi ile Viranşehir Belediyespor arasında oynanan ve hakem olmadığı için yardımcı antrenör Ramazan Kılıç’ın yönettiği maçın yankıları devam ediyor. Haber bültenlerimize taşıdığımız bu durumun üzerine İl Hakem Kurulu Başkanı İnanç Özgen’den açıklama geldi.

“BU MAÇ İÇİN TALEP OLMADI”
Talep edildiğinde imkanlar dahilinde şimdiye kadar hiçbir ücret talep etmeden hakem gönderdiklerini kaydeden Özgen, “Bu maç için talep olmadı. Mevcut durumda pandemi sürecinden dolayı amatör maçlar oynanmamakta, bu süreç içerisinde birçoğu üniversite öğrencisi olan hakemler il dışında bulunmaktadır. Buna rağmen ilimizde bulunan BAL takımlarının hazırlık müsabakalarına yine BAL Ligi'nde görev yapacak olan yeni bal hakemlerimize tecrübe olması amacıyla, ASKF başkanı Mustafa Gür ve Futbol il temsilcisi Turgut Kılınç’ın talepleri doğrultusunda hiçbir ücret talep etmeden yardımcı olunmuştur. Haberi geçen maç ile ilgili olarak da tarafımıza bir talep iletilmemiş, özel maçlara hakem atama sistemsel değil, imkanlar dahilinde ve yardımcı olmak amacıyladır” ifadelerini kullandı.

Hazırlık maçına hakem atanmadı! Haberimizi okumak için BURAYA TIKLAYINIZ